Κεντρική Γυναίκες Καπογιάννη: «Ως Παναθηναϊκός δεν αξιώνουμε τον τίτλο του φαβορί»

Καπογιάννη: «Ως Παναθηναϊκός δεν αξιώνουμε τον τίτλο του φαβορί»

Ελένη Καπογιάννη

Η Ελένη Καπογιάννη θέλησε να… πετάξει τον όρο φαβορί πάνω από την ομάδα της
Η Ελένη Καπογιάννη, προπονήτρια του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις της κατά τη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του κυπέλλου, αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό φαβορί που αποδίδουν στην ομάδα της, στο άγχος αλλά και στην απόφαση της ΕΟΚ να γίνει ο τελικός την ίδια ημέρα με αυτό τον ανδρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη:
«Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσους αθλητές και προπονητές, που εμπνέουν εμένα προσωπικά αλλά και όλο τον αθλητικό κόσμο. Να χαιρετήσω κι εγώ την πρωτοβουλία της ομοσπονδίας που αποφάσισε να γίνει την ίδια μέρα και στο ίδιο γήπεδο με τον δικό μας τελικό αυτός των ανδρών, νομίζω πως το μπάσκετ γυναικών το αξίζει.
Βεβαίως, είναι μεγάλη χαρά η κατάκτηση τόσων κυπέλλων αλλά κάθε τελικός έχει τη δική του δυσκολία. Παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, μία πολύ δουλεμένη και σκληρή ομάδα άρα (ο τελικός) έχει το δικό του άγχος, τον δικό του βαθμό δυσκολίας.

Θα κρατήσω μόνο ότι εμείς, ως Παναθηναϊκός, δεν αξιώνουμε τον τίτλο του φαβορί άλλωστε το ζήσαμε πέρυσι, που κινδυνέψαμε να χάσουμε το Κύπελλο, άρα ελπίζω πως θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και το μόνο που θα κρατήσω από τους τελικούς που έχω συμμετάσχει, είναι πως η συμμετοχή μου σε αυτούς κάνει το άγχος πιο διαχειρίσιμο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη»

Ως τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρ…