Κεντρική Γυναίκες Ευνικός: Νέος προπονητής ο Μπάρτζος

Ευνικός: Νέος προπονητής ο Μπάρτζος

labros bartzos fea jpg

Τρίτος σταθμός φέτος για τον Μπάρτζο ο Εύνικος

Τρίτη διαφορετική ομάδα θα προπονήσει τη σεζόν 2023-24 ο Λάμπρος Μπάρτζος. Μετά τη ΦΕΑ (National League 1) και την Πεύκη (National League 2) ανέλαβε τα ηνία της γυναικείας ομάδας του Εύνικου (Α1 Γυναικών). Ο 41χρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει προπονήσει ξανά την ομάδα και επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Αναλυτικά:

«Ο 41χρονος προπονητής αναλαμβάνει τα ηνία της γυναικείας ομάδας του Εύνικου στην κορυφαία κατηγορία του μπάσκετ.

Ο Λάμπρος Μπάρτζος αποτελεί τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας! Ο 41χρονος (γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1983) προπονητής ουσιαστικά επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς στο παρελθόν υπηρέτησε τον σύλλογο και ως αθλητής, αλλά και στη συνέχεια και ως προπονητής…

Έως το καλοκαίρι του 2023 και για 4 συναπτά έτη ο Λάμπρος ήταν πρώτος προπονητής του αντρικού τμήματος στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, πριν κάνει το άλμα για τη National League 1 και τον πάγκο της ΦΕΑ/Ν.Φ.-Ν.Χ. αρχικά και στη συνέχεια αυτόν του Α.Ο. Πεύκης στο πρωτάθλημα της National League 2.
O Λάμπρος Μπάρτζος είναι τελειόφοιτος της σχολής προπονητών της ΓΓΑ με υποτροφία από τον ΣΕΠΚ στη Βαλένθια, ενώ διαθέτει πτυχίο σε διετές πρόγραμμα της FC Barcelona που αφορά στη μεγιστοποίηση απόδοσης στην καλαθοσφαίριση και της διαχείρισης προπονητικού φορτίου στα ομαδικά σπορ.

Υπήρξε μέλος του ΚΑΟ Μελισσίων την περίοδο 2018-19 και άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Δάγλα, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στην Β’ εθνική και έχει πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες αγωνιζόμενος με τις ομάδες των ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, ΑΕΝ Κηφισιάς, ΓΣ Πεντέλης, ΓΣ Απόλλων, ΓΣ Χαλανδρίου και ΑΓΕ Ζακύνθου, ενώ έχει λάβει μέρος και σε δύο πανευρωπαϊκές πανεπιστημιάδες με το ΤΕΙ Αθηνών (Γαλλία 2006 και Πολωνία 2007).

Ως Α’ προπονητής έχει εργασθεί στις γυναικείες ομάδες του Εύνικου (άνοδος στην Α΄ ΕΣΚΑ) και της ΑΕ Γαλατσίου (άνοδος στην Α΄ ΕΣΚΑ). Έχει διατελέσει προπονητής σε τμήματα παμπαίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων στις ομάδες ΛΦΜ Αχαρνής, ΓΣ Απόλλων , Εύνικος ΓΑΣ και Ένωση Γαλατσίου. Την περυσινή σεζόν παράλληλα με τον Εύνικο ήταν στο τεχνικό τιμ του Αιγάλεω, δίπλα στον Ματθαίο Καραχάλιο και είχε αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ του “Σίτι”.

Στο τιμ της ομάδας μας διατηρείται ως άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή μας ο Στάθης Τσιαντής, ενώ εντάσσεται και ο Κώστας Μπασέας, με τον οποίο ο κόουτς Μπάρτζος έχουν συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Άρτεμις Σπανού κυπελλούχος Γαλλίας με την Μπουρζ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την χρονιά  με την Μπουρζ, η Αρτέμις Σπανού. Μπράβοοο…