Κεντρική Γυναίκες Ερευνά τον Ζόραν Μικές η ΦΙΜΠΑ (vid)

Ερευνά τον Ζόραν Μικές η ΦΙΜΠΑ (vid)

Γκάμπι Ουίλιαμς

Κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά από την Γκάμπι Ουίλιαμς ο Ζόραν Μικές.

Η ΦΙΜΠΑ ξεκίνησε έρευνα κατά του προπονητή της Ρουμανικής γυναικείας ομάδας Σέπσι, έπειτα από την κατηγορία της Γαλλοαμερικανίδας σταρ της Βιλερμπάν και του WNBA, Γκάμπι Ουίλιαμς πως την παρενόχλησε κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της Euroleague γυναικών και η μεγάλη σταρ της γαλλικής ομάδας, Γκάμπι Ουίλιαμς κατηγόρησε τον Ζόραν Μικές για σεξουαλική παρενόχληση, λέγοντας πως: «Ο αντίπαλος προπονητής με χτύπησε στον π@@@@ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Του είπα να μην με ακουμπάει και ο βοηθός του άρχισε να μου φωνάζει». Η ανάρτηση αυτή έγινε στο X, η οποία όμως λίγα λεπτά αργότερα αποσύρθηκε.

Το κύμα υποστήριξης προς την Ουίλιαμς στα social media ήταν μεγάλο, με τη Βιλερμπάν μέσω ανακοίνωσης να αποκαλύπτει πως ξεκίνησε έρευνα και πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη ΦΙΜΠΑ η οποία πλέον είναι υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε η Ουίλιαμς στο συγκεκριμένο ματς αναδείχθηκε MVP του αγώνα με νικήτρια τη Βιλερμπάν.

Η Ουίλιαμς είναι θρύλος του γυναικείου μπάσκετ, έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2021, ανυπομονεί για τη διοργάνωση του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024, ενώ πρόκειται να είναι και μία από τις λαμπαδηδρόμους.

Δείτε εδώ το βίντεο με την επίμαχη φάση:

Και την ανάρτηση μέσα από τη σελίδα της Σέπσι με το post της Ουίλιαμς:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …