Κεντρική Basket League ΑΕΚ Επιτεύγματα με αμυντικά ριμπάουντ για Αγραβάνη και Κουζέλογλου

Επιτεύγματα με αμυντικά ριμπάουντ για Αγραβάνη και Κουζέλογλου

8FA9D1B2 E40B 42C4 AD93 578DFAE878F3

Σπουδαία επιτεύγματα για Αγραβάνη και Κουζέλογλου.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Γιάννης Κουζέλογλου μάζεψαν τα μισά αμυντικά ριμπάουντ της ΑΕΚ Betsson στο χθεσινό ντέρμπι και με αυτά έφτασαν σε κάποια αξιοσημείωτα, προσωπικά επιτεύγματα…

*Ο Αγραβάνης είχε έξι αμυντικά ριμπάουντ και με αυτά έφτασε τα 700 σε 257 αγώνες στη Stoiximan Basket League (2,72 μέσος όρος).

*Ο Κουζέλογλου είχε πέντε αμυντικά ριμπάουντ. Με αυτά έφτασε τα 142 με την ΑΕΚ Betsson και μπήκε στην 30άδα της σχετικής λίστας της στη Stoiximan Basket League, αφού «έπιασε» στην 30ή θέση τον Περικλή Δορκοφίκη.

Για την «Ένωση» η χθεσινή ήττα ήταν η 11η και πλέον, ξέχωρα από τον στόχο της εισόδου στο Top6, θα πρέπει να κάνει το 4/4 στις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να αποφύγει το αρνητικό πρόσημο αποτελεσμάτων στην κανονική περίοδο. Ακόμη και αν τα καταφέρει ωστόσο, δεν θα έχει θετικό πρόσημο για πρώτη φορά μετά την επάνοδο της στη Stoiximan Basket League. 

Με τη χθεσινή, η ΑΕΚ Betsson έφτασε στον αριθμό των περσινών, εντός έδρας ηττών της (4) που είναι και ο μεγαλύτερος επίσης από την περίοδο 2014-15 όταν επέστρεψε στην κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…