Κεντρική Elite League Χουχουλής: «Βγάλαμε παιδικές ασθένειες, που πρέπει να διορθώσουμε»

Χουχουλής: «Βγάλαμε παιδικές ασθένειες, που πρέπει να διορθώσουμε»

dimitris xouxoulis panerythraikos jpg

Ο Δημήτρης Χουχουλής παρότι η ομάδα του κέρδισε, δεν έμεινε ευχαριστημένος

Ο Πανερυθραϊκός πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Αμύντα καλύπτοντας μάλιστα και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Χουχουλής, όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι σ΄ακόμη ένα παιχνίδι εμφάνισαν παιδικές ασθένειες, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν ενόψει και της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πήραμε, πράγματι, νίκη και διαφορά, κάτι για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, όμως πρέπει να απομονώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού. Βγάλαμε, όμως, ξανά παιδικές ασθένειες στο παιχνίδι μας και αυτό είναι κάτι, που φαίνεται ότι μας έχει στερήσει άλλες 3-4 νίκες, που θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε. Εχουμε επαναλάβει πολλές φορές το ότι είμαστε νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες, αλλά αυτό κάποια στιγμή… παλιώνει. Υπήρξε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα έπαιξε το μπάσκετ, που θέλουμε, κι ένα δεύτερο, όπου απλά περιμέναμε να περάσει ο χρόνος και κρατούσαμε την μπάλα. Βγάλαμε παιδικές ασθένειες, που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το πώς διορθώνονται τα λάθη που ανέφερε: «Διορθώνεται με δουλειά, κουβέντα με τους παίκτες και, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να αλλάξουμε το τσιπάκι στο μυαλό μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…