Κεντρική Ψαγμένα All Star Game: Ανακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί με ερωτηματικά…

All Star Game: Ανακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί με ερωτηματικά…

All Star Game reserve

Η λίστα με τους αναπληρωματικούς του All Star Game και οι… αδικημένοι.

Γνωστοί έγιναν και οι 24 παίκτες που θα πάρουν μέρος στο All Star Game της Ιντιάνα στις 18 Φεβρουαρίου. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των βασικών πεντάδων, μάθαμε και τους 14 παίτες που θα βρίσκονται στους πάγκους. Για την Ανατολική Περιφέρεια, όπου θυμίζουμε αρχηγός είναι ο Γιάννης θα αγωνιστούν οι Μπαμ Αντεμπάγιο, Τζέιλεν Μπράουν,

Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζούλιους Ραντλ, αλλά και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Τζέιλεν Μπράνσον (θα πάρει μέρος και στον διαγωνισμό τριπόντων), Πάολο Μπανκέρο και Ταϊρίζ Μάξεϊ.

Για τη Δυτική Περιφέρεια τη δωδεκάδα συμπληρώνουν οι Ντέβιν Μπούκερ, Στεφ Κάρι, Άντονι Ντέιβις, Άντονι Έντγουαρντς, Πολ Τζωρτζ, Καουάι Λέοναρντ και Καρλ Άντονι Τάουνς.

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ενδεχομένως κάποιοι παίχτες να αδικήθηκαν με τη μη επιλόγή τους στους All Stars. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι οι συμπαίκτες του Σάσα Βεζένκοφ, Ντομάντας Σαμπόνις και ΝτιΆρον Φοξ, ο Αλμπερέν Σενγκούν, ο Ντέρικ Γουάιτ και ο Τρέι Γιάνγκ.

Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές, αφού ο Ραντλ θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες και ο Εμπιντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες θα ανακοινώσει ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…