Κεντρική Basket League Άρης Υποδέχεται την Μπούντουτσνοστ ο Άρης

Υποδέχεται την Μπούντουτσνοστ ο Άρης

Ρομπέρτο Γκάλινατ Άρης

Τη νίκη κόντρα στην Μπούντουτσνοστ θέλει ο Άρης.

Την Μπούντουτσνοστ υποδέχεται ο Άρης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Eurocup απόψε (17/1, 20:00) στο Nick Galis Hall σε ένα ματς στο οποίο θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να συνεχίσει να ελπίζει στην εξάδα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα ο Άρης είχε επικρατήσει με 63-65, και σίγουρα μέσα στην έδρα του και με τον κόσμο στο πλευρό του δεν θέλει να δει να συμβαίνει το αντίθετο. Με νίκη ο Άρης θα έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Μπούντουτσνοστ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας για το ματς είπε:
«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε και κάθε παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση. Πόσο μάλλον κόντρα σε μία ομάδα όπως η Μπούντουτσνοστ, η οποία έχει τεράστιο προϋπολογισμό και συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα που παίξαμε απέναντι της, έχει προσθέσει στο ρόστερ παίκτες με ποιότητα.

Καταλαβαίνουμε πως όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του EuroCup, όλες οι ομάδες κάνουν το καλύτερο δυνατό. Όλα τα παιχνίδια και όλες οι κατοχές είναι πάρα πολύ σημαντικές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …