Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε 73-83 (vid)

Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε 73-83 (vid)

Calathes fener jpg

Ακόμη μια νίκη για τη Φενέρμπαχτσε στη φετινή Ευρωλίγκα

Με το διπλό έφυγε από τη Γαλλία η Φενέρμπαχτσε, καθώς επικράτησε της Βιλερμπάν με 83-73. Οι Τούρκοι δυσκολευτηκαν για ένα ημίχρονο, αλλά με ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο “καθάρισαν” το παιχνίδι και πήραν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στο σκοράρισμα δίχως κάποια να χτίσει απόσταση από την άλλη (18-16). Αυτό άλλαξε στη δεύτερη περίοδο. Η Βιλερμπάν μπήκε με πατημένο το γκάζι και με τον εκπληκτικό Σκοτ (12 πόντοι) πήρε αέρα 9 πόντων (27-18). Η άμυνα της τουρκικής ομάδας δεν μπορούσε να βρει λύσεις για τον Αμερικανό, ο οποίος έκανε ότι ήθελε και έφτασε πριν τελειώσει το ημίχρονο τους 21 πόντους (42-32). Ο Γιασικεβίτσιους κατάφερε να ξυπνήσει τους παίκτες του στο φινάλε του πρώτου μέρους και με σερί 7-0 και πρωταγωνιστή τον Μότλεϊ η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να μαζέψει την κατάσταση (42-39).

Η Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο μέρος μπήκε με σκοπό να καθαρίσει το ματς και με ένα μικρο σερί έφερε τούμπα το ματς ύστερα από το πρώτο δεκάλεπτο (44-46). Οι Τούρκοι ήταν καταιγιστικοί στην τρίτη περίοδο και δεν αφησαν κανενα περιθώριο αντίδρασης στη Βιλερμπάν (56-67). Οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης.

Η Φενέρ είχε τον πλήρη έλεγχο και έφτασε στην κατάκτηση της νίκης (73-83).

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 42-39, 56-67, 73-83

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας …