Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μεσίνα: «Ο Παναθηναϊκός δείχνει σχεδόν ανίκητος στο παρκέ

Μεσίνα: «Ο Παναθηναϊκός δείχνει σχεδόν ανίκητος στο παρκέ

Mesina

Δύσκολη χαρακτήρισε την αυριανή αναμέτρηση ο Ετόρε Μεσίνα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο για την 24η αγωνιστική της Euroleague (31/1, 21:15). Ο τεχνικός των Ιταλών, Ετόρε Μεσίνα στις δηλώσεις του τόνισε πως προβλέπεται μια δύσκολή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο:

«Η επικοινωνία στο γήπεδο θα είναι πολύ σημαντική σε μια πολύ θορυβώδη αρένα. Από μπασκετική σκοπιά, πρέπει να προστατέψουμε σωστά τη μπάλα για να τους εμποδίσουμε από το να σκοράρουν εύκολα καλάθια από δικά μας λάθη. Επιπλέον θα πρέπει να ελέγξουμε και τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός, όπως και εμείς, είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών να ξεπεράσει, αλλά στο γήπεδο δείχνει σχεδόν αήττητος και γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι”, ανέφερε ο κόουτς Μεσίνα.

“Πριν από τον τελευταίο γύρο, ο Παναθηναϊκός είχε συγκεντρώσει ένα σερί νικών που επιβεβαίωσε την ποιότητα του ρόστερ του. Έχουν φυσική κατάσταση, ατομικό ταλέντο και, ιστορικά μιλώντας, πλεονέκτημα εντός έδρας. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, προσέχοντας πολύ τις λεπτομέρειες, με ένταση και σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ότι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα χρειαστούμε μια τεράστια εμφάνιση, αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις”, τόνισε από τη δική του πλευρά ο Μέλι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…