Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν – Άλμπα Βερολίνου 63-88 (vid)

Βιλερμπάν – Άλμπα Βερολίνου 63-88 (vid)

Βιλερμπάν - Άλμπα

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Άλμπα.

Η Άλμπα πέτυχε την πρώτη της έκτος έδρας νίκη, στο Αστρομπάλ επί της Βιλερμπάν με 63-88 και έκοψε το σερί των δύο συνεχόμενων νικών που είχαν οι Γάλλοι στο γήπεδό τους. Οι δύο ομάδες πλέον βρίσκονται στην κατάταξη με το ίδιο ρεκόρ 4-17, ενώ η Άλμπα πήρε και τη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Βιλερμπάν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν μέσα στο παιχνίδι, ενώ στα άλλα τρία και κυρίως σε αυτά του δεύτερου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν παράσταση με έναν πρωταγωνιστή. Η Άλμπα ήταν απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα και χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό επιβλήθηκε με άνεση της Βιλερμπάν, η οποία δείχνει πως όσους προπονητές και αν αλλάξει δύσκολα φέτος θα αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Πολλά τα λάθη και από τις δύο ομάδες γεγονός που η καθεμία προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί για δικό της όφελος, αλλά τελικά η Άλμπα το έκανε λίγο καλύτερα και μετά το ημίχρονο, στο οποίο ήταν μπροστά σκορ (37-41), δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα, αντίθετα διεύρυνε διαρκώς τη διαφορά η οποία έφτασε ακόμα και τους +15 (43-58).

Οι αλλαγές που έκανε ο Ίσραελ Γκονζάλεθ δημιούργησαν μια… σύγχυση στην Άλμπα, έχασε τον ρυθμό της αλλά όχι και το προβάδισμα (50-62).

Η Βιλερμπάν δεν έβρισκε τρόπο να αντιδράσει παρά το μπλακ άουτ των φιλοξενουμένων, δεν κατάφερε να μειώσει και όσο το παιχνίδι εξελισσόταν η Άλμπα διεύρυνε τη διαφορά, έως το τελικό 63-88.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-41, 50-62, 63-88.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…