Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Unicef Trophy: ΝΕΜ και Πανιώνιος αναμετρώνται στον τελικό

Unicef Trophy: ΝΕΜ και Πανιώνιος αναμετρώνται στον τελικό

Έσπερος Λαμίας - Πανιώνιος Elite League

Ώρα τελικού για ΝΕΜ και Πανιώνιο στο Unicef Trophy.

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος και ο Πανιώνιος θα διεκδικήσουν σήμερα (06/01, 18:00) το τρόπαιο του Final Four του Unicef Trophy. Οι δύο ομάδες απέκλεισαν στους ημιτελικούς που πραγματοποιήθηκαν χθες τον Μίλωνα και τη Δόξα Λευκάδας και σήμερα θα κονταροχτυπηθούν για το τρόπαιο αλλά και μια θέση στο Final 8, μαζί με τις ομάδες της Stoiximan Basket League, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Άρη, Περιστέρι και ΑΕΚ.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ για τον τελικό:

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω της Ticketmaster. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και 50 ευρώ για τις court seats, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ως πέντε ετών, χωρίς όμως εξασφαλισμένη θέση.

Ο τελικός του UNICEF Trophy θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, ενώ θα υπάρχει και πλήρης στατιστική κάλυψη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πιτσίλκας, Χριστινάκης και Μαρτινάκος, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Ηπιώτης.

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδας διεκδικεί τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο στην ιστορία της. «Έχουμε διανύσει τον μισό δρόμο. Καταθέσαμε μια όμορφη εικόνα για τον ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα τον ελληνικό αθλητισμό. Θα μας βοηθήσει πολύ η κατάκτηση του UNICEF Trophy για να συνεχίσουμε να προάγουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας των Μεγάρων, Γιώργος Μάνταλος.

Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι, στο πρώτο Final 4 του UNICEF Trophy. Για τους «κυανέρυθρους» αποτελεί οδηγό η νίκη με 75-57 που πέτυχαν στον πρώτο γύρο της Elite League Ερρίκος Ντυνάν στη Νέα Σμύρνη απέναντι στους αποψινούς τους αντιπάλους. «Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Ο χρόνος για ξεκούραση και προετοιμασία είναι λίγος, αλλά είμαι σίγουρος πως θα προετοιμαστούμε και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον μεγάλο τελικό», τόνισε ο προπονητής του Ιστορικού, Άρης Λυκογιάννης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…