Κεντρική NBA Τέλος η σεζόν για Μοράντ

Τέλος η σεζόν για Μοράντ

Τζα Μοράντ

Μεγάλη ατυχία για τον Τζα Μοράντ.

Εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς θα μείνει ο Τζα Μοράντ, μετά από έναν τραυματισμό στον δεξί ώμο. Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.
Από το κακό στο χειρότερο η φετινή χρονιά για τους Μέμφις Γκρίζλις, με το αστέρι της ομάδας Τζα Μοράντ να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια προπόνησης. Ο τραυματισμός φαίνεται πιο σοβαρός από ότι υπολόγιζαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό ώμο και να τίθεται νοκ-αουτ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Γκρίζλις αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως φαίνεται θα παραμείνουν στις τελευταίες θέσεις, αφού όποιες ελπίδες είχαν να κυνηγήσουν μια θέση στο play-in tournament, φαίνεται να εξανεμίζονται. Να θυμίσουμε πως ο Μοράντ είχε χασει και τα πρώτα 25 παιχνίδια της σεζόν λογω τιμωρίας, καθώς είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με τον ίδιο να κρατάει ένα όπλο. Στα 9 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί είχε 25.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 8.1 ασίστ με μέσο όρο 35 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…