Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA

Τα αποτελέσματα του NBA

NBA αποτελέσματα Μπακς - Σέλτικς

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA.

Με μια μαγική εμφάνιση οι Μιλγουόκι Μπακς ισοπέδωσαν τους κουρασμένους Μπόστον Σέλτικς στο Fiserv Forum με 135 – 102. Η διαφορά είχε ξεφύγει από πολύ νωρίς με αποτέλεσμα ο Τζο Μαζούλα να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο με τους αναπληρωματικούς. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Πόρτις με 28 πόντους, με τον Γιάννη να ακολουθεί με 24. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Θανάσης, με τον Έλληνα φόργουορντ να πετυχαίνει 6 πόντους σε 9 λεπτά συμμετοχής και να χρεώνεται μία τεχνική ποινή για φλόπινγκ.

Άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από το In-Season Tournament πήραν οι Σανς που κέρδισαν εύκολα τους Λέικερς. Ο Μπράντλει Μπιλ ήταν κορυφαίος του αγώνα με 37 πόντους, ενώ για τους «λιμνανρθώπους» ο Ράσελ είχε 19.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις οι Θάντερ εξολόθρευσαν τους Μπλέιζερς με 62 πόντους διαφορά, την 5η μεγαλύτερη στην ιστορία, με τον Γκίντι να πετυχαίνει τριπλ-νταμπλ σε 22 λεπτά συμμετοχής. Οι Μάβερικς αν και αγχώθηκαν στο τέλος κέρδισαν τους Νικς χωρίς τον Λούκα Ντόνσιτς και τους χάλασαν το σερί με τις πέντε νίκες. Νωρίτερα οι Κάβαλιερς με 45αρα του Μίτσελ επικράτησαν των Νετς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κάβαλιερς – Νετς 111 – 102
Μπακς – Σέλτικς 135 – 102
Θάντερ – Μπλέιζερς 139 – 77
Μάβερικς – Νικς 128 – 124
Λέικερς – Σανς 109 – 127

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συγκινημένος ο Πόρτερ μετά τη λήξη του ματς

Συγκινήθηκε ο Πόρτερ μετά το ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε νίκησε…