Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Στη Γερμανία ο Άρης, στην Ισπανία το Περιστέρι

Στη Γερμανία ο Άρης, στην Ισπανία το Περιστέρι

Βασίλης Ξανθόπουλος Περιστέρι

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Άρη και Περιστέρι.

Ο Άρης δοκιμάζεται στη Γερμανία και την έδρα της Ουλμ για τη 17η αγωνιστική του Eurocup (31/01, 20:30) και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί από σήμερα να βρεθεί στη φάση των Play-in.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη χρειάζεται τη νίκη και την ίδια στιγμή ήττα της Τουρκ Τέλεκομ από την Μπουργκ για να στοχεύσει στην επόμενη τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Τρέντο να τερματίσει στην 5η θέση.

Ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό απέναντι στους Γερμανούς. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Άρη
Μπουργκ 13-3
Γκραν Κανάρια 12-4
Κλουζ 12-4
Ουλμ 9-7
Τουρκ Τέλεκομ 7-9
Άρης 7-9
Τρέντο 7-9
Μπουντούτσνοστ 6-10
Λιετκαμπέλις 6-11
Σλασκ 2-15

Το Περιστέρι από την άλλη, βρίσκεται στην Τενερίφη και θα αντιμετωπίσει στις 22:00 την τοπική ομάδα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησε με ήττα από τη Χάποελ εντός έδρας και για να μην μπει από νωρίς σε περιπέτειες θα ήθελε τη νίκη στην Ισπανία, κόντρα σε μια πολύ δύσκολη ομάδα.

«Το κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, ώστε μέσα από αυτή να λειτουργήσουμε σωστά στην επίθεση και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό που μας αναλογεί, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα του αντιπάλου», δήλωσε ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ.

Η κατάταξη στον όμιλο του Περιστερίου
Τενερίφη 1-0
Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0
Περιστέρι bwin 0-1
Καρσίγιακα 0-1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Elite League: Στο Final 4 ο Ηρακλής

Στο Final Four της Elite League, ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής επικράτησε της  Μεγαρίδος με 72-63 σ…