Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σπανούλης: «Δείξαμε καρδιά και νοοτροπία νικητή»

Σπανούλης: «Δείξαμε καρδιά και νοοτροπία νικητή»

Βασίλης Σπανούλης

Κατάθεση ψυχής έκανε το Περιστέρι, σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ως νικητής έφυγε από  το κλειστο του «Τόφαλος» το Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση επικράτησε του Προμηθέα με 62-58.

Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας πως έκαναν κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Παίξαμε απίστευτη άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν το εκμεταλλευτήκαμε αυτό, κάναμε 14 λάθη. Τα περισσότερα ήταν χωρίς λόγο, πολύ φτηνά λάθη. Πιστεύω αδικήσαμε τους εαυτούς μας με τόσο καλή άμυνα που παίζαμε. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα στην επίθεση, ωστόσο κάποιοι πολλοί καλοί παίκτες του Προμηθέα άρχισαν να σκοράρουν γιατί έχουν ταλέντο.

Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την εξαιρετική του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σέβομαι πολύ τον κόουτς Παπαθεοδώρου και το ξέρει, έχει μια εξαιρετική ομάδα. Αλλά και εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά, παίζουμε πολύ καλά τον τελευταίο μήνα, δείξαμε καρδιά και νοοτροπία νικητή σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Κάθε νίκη βοηθάει στην ψυχολογία της ομάδας αλλά σημασία έχει ο τρόπος που αγωνίζεσαι. Μπορεί να παίξεις καλά και να χάσεις στις λεπτομέρειες αυτό είναι το μπάσκετ. Το θέμα είναι να ακολουθούμε το πλάνο μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

BCL: Προπονητής της χρονιάς ο Βασίλης Σπανούλης

Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς  στο πρωτάθλημα του BCL, αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.…