Κεντρική Γ' Εθνική Ρούπελ Σιδηρόκαστρου: Νέος προπονητής ο Δούκας (pic)

Ρούπελ Σιδηρόκαστρου: Νέος προπονητής ο Δούκας (pic)

antonis doukas jpg

Δούκας αντί Κοκολιού στον πάγκο του Ρούπελ

Το Ρούπελ Σιδηρόκαστρου προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μεσούσης της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντώνη Δούκα, ο οποίος πήρε τη θέση του Φώτη Κοκολιού. Ο Έλληνας τεχνικός είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον πάγκο της Καβάλας στο πρωτάθλημα της National league 1.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 51χρονο τεχνικό, Αντώνη Δούκα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο έμπειρος coach με τελευταίο του σταθμό την Ένωση Καβάλας και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, από όπου και αποχώρησε πριν ενάμιση μήνα έρχεται στην ομάδα μας με στόχο να αλλάξει το κλίμα και να οδηγήσει την ομάδα σε πολύ καλό δεύτερο γύρο.

Συγκεκριμένα, ο coach Δούκας έχει προπονήσει ομάδες από Αλβανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Παλαιστίνη, ΗΠΑ, Γεωργία, Κίνα αλλά και Ισπανία. Όσον αφορά τη Basket League, έχει θητεύσει ως βοηθός προπονητή σε Λάρισα και Ηρακλή. Υπό την καθοδήγησή του, η Εθνική Μπαγκλαντές, ανέβηκε δυο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Ακόμα, κατέλαβε την τρίτη θέση, κατακτώντας και μετάλλιο στο South Asia basketball Association Championship, ενώ έχει εργαστεί και στην Εθνική Αλβανίας.

Υποδεχόμαστε με χαρά τον coach Δούκα και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρούπελ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…