Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Ρίτας – Περιστέρι 92-110

Ρίτας – Περιστέρι 92-110

Ρίτας - Περιστέρι BCL

Θρίαμβος για το Περιστέρι στο Βίλνιους.

Εκπληκτική εμφάνιση για το Περιστέρι στο Βίλνιους και νίκη επί της Ρίτας με 92-110 στο πρώτο παιχνίδι για τους 16 του BCL. Η ομάδα των Δυτικών προαστείων έβαλε τις βάσεις για τον επαναληπτικό στο Περιστέρι ώστε να μπορέσει με ακόμα περισσότερες πιθανότητες να… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Για το Περιστέρι ο Ράγκλαντ πέτυχε 20 πόντους με 15 ασίστ και ο Τόμπσον ήταν ο κορυφαίος με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά για τη Ρίτας, ο Νορμπάντας σημείωσε 20 πόντους με 7 ασίστ και τον ακολούθησε ο Φόστερ με 17, αλλά δεν είχαν τη συμπαράσταση που χρειάζονταν για να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη.

Το ματς κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο εκπληκτικό ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων που είχε το Περιστέρι το οποίο σταμάτησε στα 17/25, στο εξαιρετικό διάβασμα που είχε κάνει για την αντίπαλό του και στο γεγονός ότι μπόρεσε η ελληνική ομάδα να διαχειριστεί και τον εκνευρισμό που της είχε προκαλέσει το γεγονός πως η Ρίτας στο πρώτο ημίχρονο είχε 17-1 βολές.

Το ματς στις δύο πρώτες περιόδους ήταν πιο ισορροπημένο, με το Περιστέρι να έχει το προβάδισμα με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Λοβ, Ντάγκουμπιτς και Ράγκλαντ.

Η Ρίτας προσπαθούσε να μένει κοντά στο σκορ και το κατάφερνε σε κάποιο βαθμό με τον Νορμάντας. Οι 16 πόντοι του Ράγκλαντ (5 ας.) στο ημίχρονο ήταν και ο βασικός λόγος της διαφοράς που είχε η ελληνική ομάδα.

Τα πάντα ξεκαθάρισαν στην τρίτη περίοδο όπου το Περιστέρι μπήκε ορεξάτο, πάτησε γκάζι και ξέφυγε με 57-70 στο 25’, ενώ ο Τόμπσον με τρίποντο έκανε το 57-73 στο 27’. Ο Λοβ διαμόρφωσε το 59-79, η Ρίτας έκανε μια τελευταία προσπάθεια για να δείξει πως δεν εγκατέλειπε την προσπάθεια αλλά δεν γινόταν να αλλάξει η εικόνα και η έκβαση του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 22-28, 46-54, 68-81,

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

A1 Γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για το πρωτάθλημα

Σήμερα η τελευταία πράξη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα κριθεί …