Κεντρική Γ' Εθνική Πεύκη: Ενίσχυση με Πουρνάρα (pic)

Πεύκη: Ενίσχυση με Πουρνάρα (pic)

zaxarias pournaras pefki 1 jpg

Η Πεύκη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαχαρία Πουρνάρα

Η Πεύκη ενισχύθηκε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της National League 2. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαχαρία Πουρνάρα, ο οποίος επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες. Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Χαρίλαο Τρικούπη, Αγρίνιο, Αίολο Αστακού, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ΑΓΣΙ, Πορφύρα, Πανναξιακό και Ευρυάλη.

Αναλυτικά:

«Μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχια για τον ΑΟ Πεύκης

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Πεύκης αφού συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο και ποιοτικό power forward Ζαχαρία Πουρνάρα.

Ο 27χρονος Ζαχαρίας Πουρνάρας, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει “φάει με το κουτάλι” τις Εθνικές Κατηγορίες αφού έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος ομάδων της Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά ο ύψους 1.94, φόργουορντ, έχει αγωνιστεί σε Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου (Γ’ Εθνική), ΑΟ Αγρινίου (Β’ Εθνική), Αίολο Αστακού (Γ’ Εθνική), Κρόνο Αγ.Δημητρίου (Γ’ Εθνική), ΑΓΣ Ιωαννίνων (Γ’ και Β’ Εθνική) και Πορφύρα (Γ’ Εθνική), Παναξιακό (Γ Εθνική) και Ευρυάλη (Α ΕΣΚΑΝΑ).

Με το πλούσιο βιογραφικό που τον συνοδεύει είναι δεδομένο ότι ο Πουρνάρας αποτελεί μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟ Πεύκης και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα όταν ενσωματωθεί στην ομάδα.

Η Διοίκηση του ΑΟ Πεύκης καλοσωριζει στην οικογένεια του αυτόν τον σπουδαίο μπασκετμπολίστα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…