Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: «Να μπούμε με το δεξί στην νέα χρονιά»

Παπανικολάου: «Να μπούμε με το δεξί στην νέα χρονιά»

Κώστας Παπανικολάου

Στις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Στο ΣΕΦ θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός αύριο την Αρμάνι Μιλάνο (2/1), για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δύσκολη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων», στην αξία της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα, την πνευματική ετοιμότητα που πρέπει να έχουν οι τρεμπλούχοι Ελλάδας,

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής παίκτης:

«Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους. Αύριο (02/01) έχουμε το ματς με την Ολίμπια. Θα είναι δύσκολο. Είναι και το πρώτο της χρονιάς. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στην νέα χρονιά, να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στον δεύτερο γύρο. Παίζουμε με μια συμπαγή ομάδα, πάρα πολύ δυνατή, πολύ physical. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και στο κομμάτι της δύναμης, αλλά και στο πνευματικό κομμάτι. Θα είναι ένας αγώνας σαράντα λεπτών και πρέπει να δώσουμε όλη μας την ενέργεια, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο μας στο πλάι μας. Καταλαβαίνω πως είναι γιορτινές μέρες, όμως, πραγματικά χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη βοήθεια των φιλάθλων μας και ελπίζω να έχουμε ένα γεμάτο ΣΕΦ, προκειμένου όλοι μαζί να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…