Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: «Να δούμε τα λάθη μας, κρατάμε τη μαχητικότητα»

Παπανικολάου: «Να δούμε τα λάθη μας, κρατάμε τη μαχητικότητα»

papanikolaou jpg

Στην προσπάθεια ανατροπής που έκανε ο Ολυμπιακός, αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 60-36 στο 24′, δεν τα παράτησε ποτέ, μείωσε μέχρι και τους 3 πόντους (86-83 στο 39′), αλλά τελικά ηττήθηκε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 90-85.

Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Κώστας Παπανικολάου με 25 πόντους και 6/8 τρίποντα. Μιλώντας στη Nova, ο αρχηγός της ομάδας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανατροπής του Ολυμπιακού, ενώ έβαλε ξανά στην άκρη την προσωπική του απόδοση, τονίζοντας πως μετράει η ουσία και το αποτέλεσμα.

«Είχαμε ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Η Ρεάλ έκανε ότι ήθελε γιατί της το επιτρέψαμε και για αυτό είχε πολύ υψηλά ποσοστά. Πρέπει να δούμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου και έπειτα τη μαχητικότητα και το πείσμα στο δεύτερο, με τα οποία επιστρέψαμε σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ δύσκολο. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να παλεύει και αυτό πρεσβεύει ο Ολυμπιακός. Είναι μία ήττα πάλι στο τέλος».

Για τη δική του απόδοση: «Μετράει η ουσία. Είναι η ήττα. Και 50 πόντους να βάλεις δεν έχει νόημα. Η βάση του παιχνιδιού μου είναι να με βρίσκουν οι συμπαίκτες μου. Τις βρήκα αυτές τις ευκαιρίες, ένιωσα καλά και μπήκαν τα σουτ. Για να φτάσω εκεί ήταν όλα τα παιδιά, όπως ο Σίκμα με τα ριμπάουντ του. Στο τέλος μετράει η ήττα όμως. Να μείνουμε στο κομμάτι της αντίδρασης και στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…