Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ – Τόφας 63-95

ΠΑΟΚ – Τόφας 63-95

ΠΑΟΚ BCL

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το πλεονέκτημα έδρας. Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε εξ αρχής ότι δεν είναι σε καλό βράδυ και η κατάσταση χειροτέρεψε μετά και την αποβολη του Φώτη Τακιανού στο 15′ του παιχνιδιού. Η Τόφας ήταν κυρίαρχη, πήρε τη νίκη με 95-63 και έκανε το 1-0 στη σειρά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να κάνει break στην Τουρκία, αλλιώς θα αποκλειστεί από τη συνέχεια του BCL.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την αναμέτρηση. Ο Δικέφαλος του Βορρά παρότι έπαιζε απέναντι στη χειρότερη άμυνα του BCL δεν μπορούσε να σκοράρει. Αντίθετα, η Τόφας ήταν “καυτή” και προηγήθηκε γρήγορα με διψήφια διαφορά (5-15). Η εξαιρετική εμφάνιση των Τούρκων συνεχίστηκε και με 4/4 τρίποντα διέλυσε την άμυνα του Δικεφάλου του Βορρά (9-23)! Οι παίκτες του Τακιανού δεν μπόρεσαν να κόψουν τον ρυθμό των φιλοξενουμένων και στο πρώτο δεκάλεπτο δέχθηκαν 27 πόντους (12-27).

Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στη δεύτερη περίοδο. Επιθετικά δεν βρήκε λύσεις, ενώ και αμυντικά δεν ήταν καλός. Ακόμη και όταν η Τόφας αστοχούσε της έδωσε δεύτερες ευκαιρίες (7 επιθετικά) και η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις (16-33). Ο βομβαρδισμός συνεχίστηκε από τους Τούρκους και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με πάνω από 20 πόντους (16-38).

Τα πράγματα χειροτερεψαν ακόμη περισσότερο για τον ΠΑΟΚ. Ο Φώτης Τακιανός 5,14′ πριν το τέλος του ημιχρόνου δέχθηκε δεύτερη τεχνική ποινή και αποβλήθηκε. Ο Δικέφαλος του Βορρά για 25′ ήταν αναγκασμένος να πορευτεί χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο! Η Τόφας έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, προηγήθηκε ακόμη και με 30 πόντους και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους (26-53).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου απαγπητευτικο για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε να είναι κατώτερος των περιστάσεων και σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός (42-77). Η Τόφας έκανε πάρτι και στις δύο πλευρές του παρκέ και η διαφορά εκτοξεύτηκε ακόμη και στους 40 πόντους (42-82). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και ο ΠΑΟΚ υπέστη μια οδυνηρή ήττα (95-63).

Τα δεκάλεπτα: 12-27, 26-53, 42-77, 63-95

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

  • malaga tenerife

    Τενερίφη – Μάλαγα 75-80

    Η Μάλαγα κατέκτησε το BCL Η Μάλαγα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Basketball Champ…
  • castaneda blondin 1

    Περιστέρι – Μούρθια 84-87

    Ήττα και τέταρτη θέση για το Περιστέρι στο Final 4 του BCL. Στον μικρό τελικό του Basketba…
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε: Οι παίκτες των Τούρκων μπουγέλωσαν τον Σάρας Γιασικεβίτσιους (vid)

Οι παίκτες των Τούρκων διέκοψαν τη flash interview και μπουγέλωσαν τον Σάρας Γιασικεβίτσιο…