Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League ΠΑΟΚ: Για την πρόκριση στους «16»

ΠΑΟΚ: Για την πρόκριση στους «16»

Άντριου Χάρισον ΠΑΟΚ

Τη νίκη επί της Τόφας θέλει ο ΠΑΟΚ για να περάσει στους «16» του BCL.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των Play In ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Τόφας θα διεξαχθεί απόψε στο PAOK Sports Arena (16/01, 19:30) και ο νικητής θα τσεκάρει το εισιτήριό του για τους «16» του BCL.

Ο ΠΑΟΚ ο οποίος οφείλει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι της Stoiximan Basket League με το Περιστέρι, έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση. Η σειρά είναι στο 1-1 και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ο «Δικέφαλος» έχει δείξει δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Καλύτερα για τον ΠΑΟΚ να κρατήσει το μαχητικό και ανταγωνιστικό της Προύσας.

Όποια από τις δύο αντιπάλους περάσει στην επόμενη φάση θα βρει μπροστά της τις: Ουνικάχα Μάλαγα, Στρασμπούρ και μία εκ των Σάσαρι ή Σολέ.

Οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού:
«Η σημασία αυτού του αγώνα δεν μας αφήνει να σκεφτούμε όσα έγιναν το Σάββατο. Είναι ένα παιχνίδι της διαδρομής μας, αυτής που έχουμε δημιουργήσει, δεν είναι κάτι το ξεχωριστό. Από την πρώτη στιγμή, ξεκινήσαμε σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, παιχνίδι με παιχνίδι καταφέραμε και ανοίξαμε ένα δρόμο.

Φτάσαμε να χάνουμε το πλεονέκτημα έδρας και να το φέρνουμε πάλι πίσω, εναντίον μιας πάρα πολύ καλής ομάδας, με πολύ βαθύ ρόστερ και με πολύ μεγάλο μπάτζετ. Αυτή η διαδικασία και το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ πρέπει να κάνει περήφανο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Οι νίκες έναντι τόσο δυνατών αντιπάλων, μας έδωσαν την αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Με τη βοήθεια και την παρότρυνση του κόσμου, θεωρώ ότι θα καλύψουμε κενά που αφορούν τραυματισμούς παικτών, απουσίες που με τέτοιες ομάδες, παίζουν το ρόλο τους».

Οι δηλώσεις του Έλβαρ Φρίντρικσον :
«Όταν είσαι στο χώρο του αθλητισμού πρέπει να έχεις κοντή μνήμη, να μην μένεις στο προηγούμενο αποτέλεσμα, να κοιτάζεις αυτό που έχεις μπροστά του. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0, αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Πολλές φορές είναι θετικό ότι δεν έχεις πολύ χρόνο και πρέπει να κοιτάξεις αμέσως το επόμενο παιχνίδι και να δεις αυτά που έχεις να διορθώσεις για το επόμενο και να πετύχεις τους στόχους σου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …