Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ωμή παρέμβαση, και θρίαμβος Μπούσια, και NFT

Ωμή παρέμβαση, και θρίαμβος Μπούσια, και NFT

Ξεχάσαμε τον Μπούσια

Θέλουμε τον Μπούσια πρόεδρο στην ΕΟΚ!

Ο προκάτοχος (Βασιλακόπουλος) καμώνονταν ότι δεν τον ενδιέφερε ο χώρος τής διαιτησίας. «Δεν ασχολούμαι» έλεγε σε όλους κι άφηνε κάτι λαμόγια να στήνουν πανηγύρι. Και να στήνουν γενικότερα. Τα έκανε ρόιδο. Μετά ήρθε ο Λιόλιος κι είπε ότι θα ασχοληθεί. Κάποια λαμόγια εξαφανίστηκαν, άλλα παραμένουν. Δεν θα ασχοληθώ τώρα με αυτά, θα έρθει η ώρα τους. Χρησιμοποίησε (ο Λιόλιος) τους ίδιους ανθρώπους, όπως για παράδειγμα τον Μπούσια, με τον οποίο θα ασχοληθούμε παρακάτω (πρώτα τα σοβαρά) και το αποτέλεσμα είναι να γίνει χειρότερος από τον τέως.

Αναδείξαμε την άνευ λόγου κι αιτίας «τιμωρία» των Πουρσανίδη – Συμεωνίδη. Όσο δεν τα έβρισκαν στον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης κι όσο δεν ήταν ικανοποιημένος ο Ελευθεριάδης, οι δύο διαιτητές δεν σφύριζαν. Αίφνης έγινε συνάντηση, παρόντος τού Στέλιου Κουκουλεκίδη για να επέρθει ηρεμία κι ω του θαύματος οι δύο επέστρεψαν. Όχι, τον Μπούσια δεν τον κάλεσαν στη συνάντηση. Γιατί άραγε;

Αλήθεια η ΟΔΚΕ δεν είναι ανεξάρτητη Ομοσπονδία; Τι δουλειά έχει ο εντολοδόχος της ΚΕΔ/ΕΟΚ να ρυθμίζει τα των Συνδέσμων; Το γνωρίζει (φυσικά) ο Λιόλιος και το επιτρέπει; Δεν είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ανεξάρτητης Ομοσπονδίας; Αν είναι έτσι, να κάνουμε πρόεδρο στην ΕΟΚ τον Μπούσια, που το έχει με το προεδριλίκι. Άλλωστε κι αυτός άνθρωπος του προέδρου είναι, οπότε δεν θα αλλάξουν και πολλά.

Έχουν πλάκα στην Πάτρα

Στη Θεσσαλονίκη τα βρήκαν και τώρα μπορώ με μεγαλύτερη ησυχία να απολαύσω το γλυκόξινο χοιρινό, με το τηγανητό ρύζι, που ετοιμάζει η σύζυγος. Είχα μια ανησυχία για τις γενικότερες «αλλαγές», αλλά όλα καλά. Μην ανησυχείτε, όλοι βολεύτηκαν.

Ξεκινήσαμε με την παραίτηση (πρέπει να ήταν η 3η, ή 4η, θα σας γελάσω) του Μπούσια από την ΟΔΚΕ. Όπως ανέφερε «η μονιμότητα σε οποιαδήποτε θέση, πέραν της προσωπικής και πνευματικής κούρασης, ελλοχεύει κινδύνους, όπως της μη ανανέωσης νέων ιδεών, χάνοντας τη ζωντάνια από την ανανέωση με νέα πρόσωπα, που θα τους δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουν με μεγαλύτερες δυνάμεις και ζήλο».

Ένα δάκρυ κύλησε από το μάγουλο του προέδρου της ΟΔΚΕ, με τον οποίο ουδεμία προστριβή και διένεξη υπήρξε, όπως ξεκαθαρίστηκε στην επιστολή Μπούσια. Νέοι άνθρωποι, λοιπόν, με ζήλο. Στην ΟΔΚΕ πήγε ο Ναλετάκης. Νέο δεν τον λες. Ζήλο μακάρι να έχει. Άλλο ένα δάκρυ για τον Ελευθεριάδη, που θα έχει ξανά μαζί στο Δ.Σ. τον κουμπάρο του. Κι εγώ θα χαιρόμουν.

Αλλά χάσαμε τον Μπούσια; Όχι δα. Αμ έπος, αμ έργο, έγινε πρόεδρος συνδέσμου Αχαΐας. Ο παλιός πρόεδρος συνδέσμου (Κώστας Δημόπουλος) δεν έβαλε καν υποψηφιότητα στις εκλογές τού Συνδέσμου, γιατί προορίζεται για τις εκλογές της ΟΔΚΕ το καλοκαίρι. Αν είναι να κάνουμε ανανέωση, να την κάνουμε, όχι να παίζουμε…

Πώς το είπε; «Νέα πρόσωπα». Φαντάζομαι αγαπητέ Μπούσια, συμπεριλαμβάνεις και τον Γενικό Γραμματέα (Βασίλη Μπατζάκα), ο οποίος ήταν πολύ παλιά διαιτητής. Από τους νέους διαιτητές, που ρώτησα, δεν τον ξέρουν ούτε… φατσικά. Έχει κάτι χρόνια να πατήσει στον σύνδεσμο. Φυσικά, δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι στις εκλογές κι έτσι εκλέχθηκαν όλοι.

Ανανεώθηκε η ΟΔΚΕ, ανανεώθηκε κι ο Σύνδεσμος. Ποια ήταν η πρώτη πράξη του προέδρου Μπούσια; Στα επαναληπτικά τεστ, που γίνονται σήμερα, ο Σύνδεσμος Αχαΐας έχει δύο υποψηφίους. Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου συνόδευσε μόνο τον έναν (Κωνσταντίνο Κωστή, υιό του παλιού ΚΕΔαρχη ΕΣΚΑΗ, Νίκου Κωστή), ενώ τον άλλο υποψήφιο (Βασίλη Τσακαλογιάννη) τον άφησε να μετακινηθεί μόνος του.

Μια κι αναφέρθηκα στην Πάτρα, που λόγω Λιόλιου ζει (ένα μέρος της) μεγάλες στιγμές, μαθαίνω ότι ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ και πρόεδρος ομάδας Β’ Εθνικής (Αίολος), Παναγιώτης Λυκούδης, θα είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΟΚ. Ένας ένας οι Πατρινοί να προλαβαίνουμε παιδιά.

Αντί επιλόγου: Προμηθέας Π. – ΑΕΚ Περιστερίου σήμερα στις 17:00 στο Promitheas Park. Διαιτητές οι Βομπίρης – Ζαφείρη και κομισάριος (πάμε όλοι δυνατά) ο Σπυρόπουλος! Μην χαλάσουμε το σερί… Μίλτο, βγάλε και φωτογραφία, να φτιάξουμε ένα άλμπουμ με τίτλο «ο Μίλτος στο Promitheas Park». Θα γίνει NFT και θα σαρώσει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Με Μιγιάτοβιτς η Εφές έως το 2026

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εφές ο Μιγιάτοβιτς. Με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στην άκρ…