Κεντρική Elite League Μούτσιος: «Ευχόντουσαν καρκίνο στη μάνα και τον πατέρα μου»

Μούτσιος: «Ευχόντουσαν καρκίνο στη μάνα και τον πατέρα μου»

ilias moutsios xarilaos trikoupis jpg

Ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανερυθραϊκό ύστερα από έντονη αντίδραση σε απαράδεκτες εκφράσεις που ακούστηκαν, όπως κατήγγειλε ο ίδιος.

Ο Ηλίας Μούτσιος αποβλήθηκε από τον πάγκο του Χαρίλαου Τρικούπη στην αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, καθώς αντέδρασε σε απαράδεκτες εκφράσεις που ακούστηκαν από την κερκίδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα του, αλλά όπως είπε δεν άντεξε ακούγοντας να εύχονται καρκίνο και να πεθάνουν οι γονείς και τα αδέρφια του.

«Θα μου επιτρέψετε να εστιάσω σε δύο πράγματα, που δεν αφορούν το μπάσκετ. Θέλω να δώσω, αρχικά, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς εδώ και ένα μήνα προπονούμαστε μόνιμα με 6-7 άτομα και έχουμε διαρκώς, όπως βλέπετε, τραυματίες στον πάγκο. Αυτό, που θα κάνω και είναι η πρώτη φορά, είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον οργανισμό του Χαρίλαου Τρικούπη για όσα… όμορφα συνέβησαν στο επεισόδιο, που έφερε την αποβολή μου, όπως και του Νίκου Αγγελόπουλου. Είναι η πρώτη φορά, που ακούω σε γήπεδο να βρίζουν τη μάνα και τον πατέρα μου, να τους εύχονται καρκίνο και να φωνάζουν να πεθάνουν αυτοί και τα αδέλφια μου. Δεν έχω ζήσει ξανά σε γήπεδο τέτοιο πράγμα. Θα ζητήσω συγγνώμη μόνο από την ομάδα μου για την αντίδρασή μου, όπως και από τους παίκτες μου, που ενώ για 40 λεπτά ήταν άξιοι μαχητές, τους άφησα χωρίς προπονητή. Ευχαριστώ τους διαιτητές και τους αστυνομικούς, που με προστάτευσαν. Ελπίζω να μην είναι αυτός ο Πανερυθραϊκός. Ηθελα να πω όλα αυτά, γιατί εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι, εκπροσωπώ ένα σύλλογο, στον οποίο ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μούτσιος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Στα Άνω Λιόσια το Final 4

Το τριήμερο 17-19 Μαΐου το Final 4 της ΕΟΚ στα Άνω Λιόσια Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φ…