Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Μάνταλος: «Είμαι πολύ περήφανος για την εικόνα που βγάλαμε απέναντι σε μια ομάδα Α1»

Μάνταλος: «Είμαι πολύ περήφανος για την εικόνα που βγάλαμε απέναντι σε μια ομάδα Α1»

Μάνταλος - Μεγαρίδα

Περήφανος για την ομάδα του είναι ο Γιώργος Μάνταλος.

Σε έναν τελικό που έσπασε καρδίες, ο Πανιώνιος πήρε του εισιτήριο για το F8 του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε της Μεγαρίδας με 66-63, στο πλαίσιο του UNICEF Trophy.

Περήφανός για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του είναι ο Γιώργος Μάνταλος, στις δηλώσεις τυο μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας πως οργανισμός των Μεγάρων έχει παρουσιάσει μια εικόνα με άρνηση της ήττας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μεγαρίδας:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την άξια κατάκτηση του τροπαίου και στον φίλο μου τον Άρη Λυκογιάννη. Συγχαρητήρια και στην ΕΟΚ, για την άρτια διοργάνωση, είδαμε πως μπορούμε να έχουμε αυτόν τον αθλητισμό. Κι εγώ είμαι κατακλυσμένος από συναισθήματα. Ήρθαμε για να το πάρουμε. Ο οργανισμός των Μεγάρων έχει παρουσιάσει μια εικόνα με άρνηση της ήττας. Θέλουμε να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι, όπως μπορούμε. Είμαι πολύ περήφανος για την εικόνα που βγάλαμε απέναντι σε μια ομάδα Α1, με τεράστια ιστορία, ποιότητα και έναν προπονητή άλλου επιπέδου. Χάσαμε έναν αγώνα από ατυχία, παρότι κάναμε πολλές επιθέσεις, χάσαμε τρία λέι απ, ενώ έπαιξε ρόλο και η ποιότητα του Πανιωνίου. Η πάσα που βγάζει ο Γκίκας δεν είναι επιπέδου Elite League, αλλά παραπάνω. Και φυσικά ο… Μητσάρας ο Βεργίνης το κάρφωσε. Γι’ αυτό το μπάσκετ είναι το πιο όμορφο άθλημα στον κόσμο. Πίστευα όταν περάσαμε μπροστά πως θα γινόμασταν μια ακόμη όμορφη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Θέλουμε το κεφάλι της ομάδας ψηλά από αύριο. Απόψε επιτρέψτε μας να… μεθύσουμε από τη στενοχώρια μας. Είχε έρθει στο γήπεδο όλη η πόλη, αυτό μας δίνει πολύ κουράγιο, έχουμε από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας και η προσπάθεια που κάνουμε γεμίζει τους ανθρώπους της πόλης. Κερδίσαμε πολλούς φιλάθλους. Εμείς δεν θα πουλήσουμε την ψυχή μας στον διάβολο, θα συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε μέχρι τώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…