Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Λυκογιάννης: «Υπάρχει περηφάνια που φτάσαμε ως εδώ»

Λυκογιάννης: «Υπάρχει περηφάνια που φτάσαμε ως εδώ»

lykogiannis paniwnios jpg

Περήφανος για την πορεία του Πανιωνίου είναι ο Άρης Λυκογιάννης.

Στο F8 του Κυπέλλου για 2η συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται ο Πανιώνιος. Περήφανος για την σπουδαία νίκη της ομάδας του είναι ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε  στον μεγάλο φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχικός του Πανιωνίου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, για την πνευματική προσήλωση που είχαν. Ο Πανιώνιος είναι… στόχος, όλοι προσπαθούν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν εναντίον μας, χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Αυτό βοηθά πάντα τα αουτσάιντερ.

Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο η ζώνη της Μεγαρίδας μάς μπλόκαρε, αλλά δεν χάσαμε το μυαλό μας, είχαμε πολύ καλή άμυνα και στο τέλος με μια εξαιρετική πάσα του Γκίκα και ένα μεγάλο σουτ του Βεργίνη πήραμε τη νίκη. Είναι σημαντικός ο τίτλος για το πρεστίζ της ομάδας και την προσπάθεια που κάνει, όπως και ότι θα είμαστε στο Final 8 του Κυπέλλου. Όμως δεν αποπροσανατολιζόμαστε, ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος, μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος δεύτερος γύρος και ελπίζουμε πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Ο κόσμος βλέπει μια αξιόλογη προσπάθεια, έχει συσπειρωθεί, υπάρχουν δύο αξιόλογοι επιχειρηματίας που επενδύουν και έχουμε τον Φάνη κοντά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…