Κεντρική Γυναίκες Κύριε Λιόλιο τα έχετε διαλύσει όλα

Κύριε Λιόλιο τα έχετε διαλύσει όλα

Όλα καλά κύριε Λιόλιο

Θα αποδείξουμε ΚΑΙ στον κ. Λιόλιο ότι έχει αποτύχει παταγωδώς.

Αν κάτι «καίει» τον Βαγγέλη Λιόλιο, αλλά κυρίως κάποιους από τους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι απολύτως ακατάλληλοι για τη θέση και τον ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν, είναι πως εμείς μιλάμε με στοιχεία. Με αριθμούς, με αποδείξεις και καλούμε όλους εκείνους που σκούζουν σαν τα γατιά στα κεραμίδια να μας αντικρούσουν.

Έχετε αποτύχει πλήρως κύριε Λιόλιο. Έχετε διαλύσει τα πάντα, απλά επειδή δεν ασχολείστε. Επειδή δεν σας ενδιαφέρει το γυναικείο μπάσκετ. Γιατί, αν είχατε έστω κι επιδερμική ενασχόληση, θα είχατε αντιδράσει. Γράψαμε για το γυναικείο πρωτάθλημα φάντασμα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Εκεί όπου η διοίκηση της ΕΟΚ όρισε δικούς της (απολύτως αναποτελεσματικούς) ανθρώπους. Τι έκαναν; Γκρέμισαν ό,τι με κόπο είχε χτίσει ο Νικάκης κι οι συνεργάτες του.

Πάμε τώρα στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Κι επειδή θέλουμε να αναδείξουμε ότι για τον κ. Λιόλιο ούτε η εντοπιότητα έχει αξία, ασχολούμαστε με Ενώσεις που είναι δίπλα του, όχι στην άλλη άκρη της χώρας. Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, λοιπόν, είχε στο παρελθόν ομάδες σε σταθερή βάση στην Α2 γυναικών (ΑΕΚ Τρίπολης, Πελασγός Μεγαλόπολης, Καλαμάτα ‘80, Άρις Καλαμάτας).

Για να μαθαίνετε κ. Λιόλιο, εσείς κι οι συνεργάτες σας, επειδή δεν έχετε και μεγάλη σχέση με το άθλημα, η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έχει βγάλει αρκετές σημαντικές παίκτριες (Τασουλή, Δασκαλοπούλου, Μάλαμα, κτλ.). Στο φετινό πρωτάθλημα της Ένωσης δήλωσαν συμμετοχή 6 ομάδες: Άρις Καλαμάτας, που πέρυσι αγωνίσθηκε στην Α2, Άμιλλα 2000 Τρίπολης, Σπαρτιατικός, Πελασγός Μεγαλόπολης, Άτλας Καλαμάτας και Πρωτέας Καλαμάτας).

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Οι δυο τελευταίες ομάδες αποχώρησαν μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος. Σπάνια συμβαίνει αυτό κ. Λιόλιο. Ρωτήθηκαν για τους λόγους; Όχι, βέβαια, γιατί ποιος νοιάζεται για την ανάπτυξη του επαρχιακού μπάσκετ και δη στις γυναίκες; Έτσι στην ουσία μιλάμε για ένα πρωτάθλημα 12 αγώνων, με την πρωταθλήτρια ομάδα (φαίνεται ότι έχει ένα προβάδισμα ο Σπαρτιατικός) να συμμετάσχει -αν όλα πάνε καλά- στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 κατηγορία, με τις πρωταθλήτριες ΕΣΚΑ-Η, ΕΣΚΑΚ, ΕΣΚΑΣΕ και ΕΣΚΑΒΔΕ.

Την προηγούμενη περίοδο πέντε ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή αρχικά, αλλά ο Βατικιώτης Νεάπολης αποχώρησε με την έναρξη του πρωταθλήματος. Κύριε Λιόλιο, αν ξέρατε πως ζει αυτή η ομάδα πιστεύω ότι -διάολε- θα είχατε ενδιαφερθεί. Η προπόνηση γίνεται σε ανοικτά γήπεδα με έδρα τους Μολάους -30χλμ μακριά- και με συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών. Αυτά τα σωματεία αξίζει να στηριχθούν, αλλά από κάποιον που γνωρίζει κι αγαπά το σπορ.

Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από τους συνεργάτες σας δεν ξέρουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας. Τι τους νοιάζει, άλλωστε, το μεροκάματο να βγαίνει. Αν προσθέσουμε τη συμμετοχή τού Άρι Καλαμάτας, που πέρυσι έπαιζε στην Α2 τα πράγματα δυστυχώς χειροτερεύουν κ. Λιόλιο, αντί να βελτιώνονται. Ο Άρις, που πέρυσι αγωνίσθηκε κανονικά σε εθνική κατηγορία, φέτος αποχώρησε.

Εδώ επιτρέψτε μας να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στο ότι η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα τού Πελασγού Μεγαλόπολης, που έχει αρκετές συμμετοχές στην Α2 και σε πανελλήνια πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων (όπως άλλωστε κι η Άμιλλα 2000 Τρίπολης, κι ο Άρις Καλαμάτας) δεν δήλωσε συμμετοχή στο Ειδικό Τουρνουά ανόδου στην Α2, που έγινε στο Αντίριο Αιτωλοακαρνανίας. Ούτε αυτοί ρωτήθηκαν γιατί, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρωτάμε τις ομάδες γιατί απαρνούνται να αγωνισθούν σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Είσαστε ικανοποιημένος κ. Λιόλιο από την εικόνα στην ΕΣΚΑΒΔΕ; Είσαστε ικανοποιημένος κ. Λιόλιο από την εικόνα στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ; Το ελπίζουμε, γιατί έχουμε κι άλλα, που θα σας έκαναν να ντραπείτε για το «έργο σας» (εδώ γελάμε), αν είχατε το ελάχιστο ενδιαφέρον για το γυναικείο μπάσκετ. Μην ανησυχείτε, σημασία έχει να περνάτε καλά. Οι άλλοι, που σας εμπιστεύτηκαν, ας διαλυθούν.

Αντί επιλόγου: Δεν είναι στις προθέσεις μας να σας τρομάξουμε, αλλά όταν έχεις πρωτάθλημα – φάντασμα, απαιτείται κι η ανάλογη φωτογραφία.

Συνεχίζεται

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …