Κεντρική Γυναίκες Κύπελλο γυναικών: Τα ζευγάρια των ημιτελικών (vid)

Κύπελλο γυναικών: Τα ζευγάρια των ημιτελικών (vid)

Κύπελλο γυναικών κλλήρωση

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου γυναικών.

Στα γραφεία της ΕΟΚ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του κυπέλλου γυναικών για την ανάδειξη των ζευγαριών των ημιτελικών. Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Ελευθερία Μοσχάτου θα αναμετρηθεί με τις Εσπερίδες.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 24 Ιανουαρίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει την ίδια ημέρα με το F8 του Κυπέλλου Ανδρών, σε μια προσπάθεια της ομοσπονδίας να αναδείξει το γυναικείο μπάσκετ και να έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης μίλησαν η Εβίνα Μάλτση και ο Νίκος Νικολόπουλος.

Οι δηλώσεις της Εβίνας Μάλτση:
«Το Κύπελλο Γυναικών μπαίνει στην τελική του ευθεία για τη σεζόν 2023-24. Ελευθερία Μοσχάτου, Εσπερίδες Καλλιθέας, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι τέσσερις ομάδες που έφτασαν ως τους ημιτελικούς και θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό και το δικαίωμα να αγωνιστούν για τον τίτλο!

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι ο κάτοχος του τίτλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ελευθερία Μοσχάτου ήταν παρούσες και πέρυσι στους ημιτελικούς. Η διοργάνωση παρουσιάζει φέτος μια μεγάλη καινοτομία, καθώς ο τελικός θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του F8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Για την ακρίβεια θα διεξαχθεί πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, στις 18 Φεβρουαρίου, στο ίδιο γήπεδο! Μια κίνηση που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερα βλέμματα να εστιάσουν στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην τελευταία πράξη του Κυπέλλου Γυναικών 2024».

Οι δηλώσεις του Νίκου Νικολόπουλο:
«Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεστε εδώ Να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν ως εδώ και ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Οι ομάδες που θα είναι οι καλύτερες να διεκδικήσουν τον τίτλο. Καλή επιτυχία στις ομάδες σας!»
Στη συνέχεια το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνης μπάσκετ γυναικών, Άννης Κωνσταντινίδη: «Συγχαρητήρια στις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Ο τρόπος διεξαγωγής είναι μια καινοτομία που θα βοηθήσει το μπάσκετ γυναικών. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Οι δηλώσεις του Χρήστου Βασιλειάδη, ο οποίος έδωσε με τη σειρά του συγχαρητήρια στις ομάδες. Διοργανώνουμε τον τελικό μαζί με την τελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών και αυτό πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την προβολή του μπάσκετ γυναικών. Ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εδώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Σταμολάμπρου διετίας

Ανανέωσε για 2 χρόνια το συμβόλαιό της με τον Παναθηναϊκό, η Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου. Ο Π…