Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού»

Καστρίτης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού»

kastritis jpg

Στη μνήμη του Άλκη Καμπανού αφιέρωσε τη νίκη ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Άρης νίκησε την Ουλμ στην Γερμανία με 86-66 και προκρίθηκε στη φάση των 16 του EuroCup. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μίλησε, για την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του, ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη, τονίζοντας πως αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Ήταν ξεκάθαρο μετά την πρώτη περίοδο πως ήταν μια εμφάνιση που παίξαμε τρομερή άμυνα. Στην ενέργεια ήμασταν στα στάνταρ μας και όπως θέλουμε να είμαστε. Παίξαμε εξαιρετικά σε όλο το παιχνίδι.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί είχαμε ακόμα έναν τραυματισμό με τον Γκάλινατ. Ελπίζω να είναι καλά και να μην έχει κάτι σοβαρό, είχε ένα χτύπημα και ο Μπλούμπεργκς.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την τρομερή υποστήριξη και είμαστε χαρούμενοι και για αυτούς. Ο κόσμος ήταν από νωρίς στο ξενοδοχείο, πολλοί ταξίδεψαν και χωρίς εισιτήρια. Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα από τον κόσμο μας σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Έχει να κάνει με τη νοοτροπία μας. Γυρίσαμε το κουμπί στο δεύτερο δεκάλεπτο, συνεχίσαμε με τον ρυθμό μας σε άμυνα και επίθεση. Ήταν φανερό πως όλοι οι παίκτες συνεισέφεραν πολλά στο παιχνίδι, άσχετα με το πόσο έπαιξαν ή με την στατιστική τους. Παίξαμε όλοι με συνοχή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…