Κεντρική Γ' Εθνική Ηλυσιακός: «Η αποστολή της ανόδου»

Ηλυσιακός: «Η αποστολή της ανόδου»

Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός έχει το χάρισμα…

Ίσως τώρα που διαβάζετε αυτό το άρθρο να αναρωτιέστε γιατί έχει μπει αυτή η φωτογραφία και πόσο μάλλον αυτός ο τίτλος που μοιάζει με την ταινία του Μπάτμαν «Η επιστροφή». Προφανώς δεν ήρθαμε να σας μιλήσουμε για τους ήρωες της DC αλλά για μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από αυτή, με τον «Μπάτμαν» να είναι ο Αντώνης Φώτσης, τον «Ρόμπιν» να τον υποδύεται ο Κωσταντίνος Οικονομόπουλος και τον «Superman» ο Βαγγέλης Μπέμπης. Μπορεί οι καλαθοσφαιριστές της «κιτρινόμαυρης» να μην σώζουν ζωές, όμως έχουν έρθει για να σώσουν μια ομάδα.

Ο Αντώνης Φώτσης συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγαπημένο του Ηλυσιακό, ακόμα και αν χρειάζεται να ματώνει (στην κυριολεξία) την φανέλα του…

Έτσι ακριβώς έκανε και ο σούπερ ήρωας των αγαπημένων μας κόμικς, μάτωνε τη στολή του για να σώσει τον κόσμο. Από την άλλη ο «Ρόμπιν», ο βοηθός του, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Οικονόμοπουλος ή αλλιώς το γρήγορο γκαρντ της ομάδας. Ο 26χρονος βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση στο παιχνίδι, ακόμη και αν χρειαστεί να χτίσει ΝΕΟ γήπεδο…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι δύο τους χτίζουν το απόλυτο δίδυμο που κάθε ομάδα της National League 2 θα ήθελε να το έχει, όπως ακριβώς οι δύο φίλοι των κινούμενων σχεδίων.

Στο προσκήνιο έρχεται ο Βαγγέλης Μπέμπης που δίνει τη δική του «πινελιά», ο «Superman» του Θοδωρή Ασημακόπουλου. Τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στα παρκέ της Α1 και της Α2, όμως εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει στη βάση του, εκεί που άρχισε, προκειμένου να βοηθήσει στην άνοδο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ολικό REBUILT στον Ηλυσιακό

Στις ταινίες του Μπάτμαν πάντα ο κακός της υπόθεσης ήταν ο Τζόκερ, ταυτόχρονα όμως ήταν και αυτός ο οποίος κατέστρωνε το απόλυτο σχέδιο για να κυλίσουν όλα όπως τα ήθελε. Στην ομάδα των Ιλισίων και για τον Θοδωρή Ασημακόπουλο ισχύει η 2η περίπτωση. Το καλοκαίρι του 2023 κλήθηκε να αναλάβει μια ομάδα από το μηδέν και να την ενώσει με κύριο και μοναδικό στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όποιος πει ότι δεν έχει πετύχει το πρώτο, λέει ψέματα…Έχει καταφέρει όχι μόνο μια ομάδα να ενώσει, αλλά έχει δημιουργήσει μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που έφερε τον κόσμο της πίσω στο σπίτι.

Το απόλυτο σχέδιο και η κυριαρχία

Η απόλυτη επιτυχία δεν προέρχεται μόνο από 2-3 καλούς παίκτες που θα τους ρίξεις στο παρκέ, θα σημειώσουν από 19-20 πόντους και θα πάρεις τη νίκη. Η επιτυχία προέρχεται από εκείνον που πιστεύει σε αυτή και έχει τον τρόπο να τη δημιουργήσει… Αυτή τη μαγική ικανότητα έχει η οικογένεια του Ηλυσιακού και το απέδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Αγία Παρασκευή.

Σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση με πολλά λάθη και αποβολές, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν στην παράταση με 86-83. Πολλοί, το αποτέλεσμα το χαρακτήρισαν ως αδικία, άλλοι ως απόλυτη επιτυχία, εμείς θα πούμε πως η ομάδα έχει το χάρισμα.

Η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ, κατάφερε να επιστρέψει με πέντε συνεχόμενους πόντους του Καράμπουλα και να ισοφαρίσει (71-71). Εκεί άρχισαν όλα… το παιχνίδι ήρθε με το αποτέλεσμα να κρίνεται στην παράταση. Ογκμπέντε με 7 πόντους και Μπέμπης με 6 «έγραψαν» το τελικό 86-83, με κορυφαίο παίκτη τον Καράμπουλα που σημείωσε 23 πόντους (2 τριπ.).

Όπως καταλάβατε η προσπάθεια ήταν ομαδική και ο «Τζόκερ» ήταν εκεί για να επαναφέρει το πλάνο, αφού σε αυτό το παιχνίδι ο «Μπάτμαν» απουσίαζε. Σημασία όμως δεν έχει το (11-1) και η πρώτη θέση, αφού το όνομα του πρωτοπόρου μπορούν να το κατακτήσουν πολλοί… Το χάρισμα που έχει ο Ηλυσιακός ως οικογένεια λίγοι…

Η επιστροφή είναι κοντά…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …