Κεντρική NBA Γκόλντεν Στέιτ: Τίμησαν τη μνήμη του Μιλόγεβιτς (vid)

Γκόλντεν Στέιτ: Τίμησαν τη μνήμη του Μιλόγεβιτς (vid)

Γκόλντεν Στέιτ

Οι Ουόριορς αγωνίστηκαν και νίκησαν την Ατλάντα και για τον Μιλόγεβιτς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ επέστρεψαν στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά τη διακοπή των αγώνων τους λόγω του θανάτου του συνεργάτη του Στιβ Κερ, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς. Επικράτησαν της Ατλάντα (134-112), αλλά η βραδιά αυτή θα μείνει στη μνήμη όλων γιατί ήταν αφιερωμένη στον δικό τους Ντέκι, που δεν είναι πλέον στη ζωή.

Η θέση του στο γήπεδο ήταν κενή και πάνω βρισκόταν μία μαύρη μπλούζα που έγραφε «αδερφέ» (στα σέρβικα) και το όνομά του «ΝΤΕΚΙ». Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης οι παίκτες φορούσαν την ίδια μαύρη μπλούζα, ενώ το ίδιο έκανε και ο Λούκα Ντόνσσιτς κατά την προθέρμανση του δικού του αγώνα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες έβγαλαν την μαύρη μπλούζα, φόρεσαν αυτές με τα νούμερά τους αλλά πάνω είχαν το όνομα του Μιλόγεβιτς, στη συνέχεια έγινε ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Σερβίας, στο cube έπαιξε βίντεο με τον μέχρι πρότινος βοηθό της ομάδας, και τέλος οι αθλητές των Ουόριορς έβγαλαν τις φανέλες και τις άφησαν στη θέση.

«Ο Ντέκι είναι μέρος της ψυχής μας», αρκέστηκε να πει ο Στιβ Κερ εμφανώς συγκινημένος, ενώ και ο Στεφ Κάρι μετά το πρώτο του καλάθι έδειξε προς τον ουρανό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…