Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός Λιβαδειάς: «Βόμβα» με Πολυτάρχου (pic)

Εθνικός Λιβαδειάς: «Βόμβα» με Πολυτάρχου (pic)

mixalis politarxou esperos lamias jpg

Τάραξε τα νερά της Β’ Εθνικής ξανά ο Εθνικός Λιβαδειάς

Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Εθνικός Λιβαδειάς, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Πολυτάρχου. Τα λόγια περισσεύουν για τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να είναι από τους ηγέτης της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ένας πολύπειρος shooting guard με πολλές ανόδους στο ενεργητικό του! 8 χρόνια σε Α2 με 6 ανόδους, 3 χρόνια σε Β´ Εθνική με 3 πρωταθλήματα και άνοδο και τα υπόλοιπα χρόνια Α1. Μιλάμε φυσικά για τον Μιχάλη Πολυτάρχου!

Σημαντικός σταθμός στην μπασκετική του πορεία είναι η θητεία του στην ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε και αρχηγός της, επιτυγχάνοντας την άνοδο από Β´Εθνική σε Α2 και την επιστροφή τελικά της «βασίλισσας» στα σαλόνια της Α1!
Ξεκίνησε από την ομάδα της πατρίδας του, τον Πανναξιακό, και η μοίρα τον έφερε φέτος να αγωνίζεται για την ομάδα της δεύτερης πατρίδας του, τον Εθνικό Λιβαδειάς. Ναι…ο Μιχάλης έχει καταγωγή από τη Λιβαδειά και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους αφού ακόμη ένα παιδί δικό μας ήρθε να βοηθήσει στη φετινή μας προσπάθεια!
Εκτός της ΑΕΚ πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με Περιστέρι και Ίκαρο-Έσπερο Καλλιθέας!
Ηρακλής, Αιγάλεω, Ψυχικό, Τρίτωνας, Έσπερος Λαμίας, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Μέγαρα, Πανναξιακός, Τρίκαλα 2000, Αργοναύτης Ραφήνας, Αρδηττός, συνθέτουν το μπασκετικό του background!

Μιχάλη καλώς ήρθες στη Λιβαδειά!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη»

Ως τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρ…