Κεντρική Elite League Έσπερος Λαμίας: Ενίσχυση με Αλεξιάδη (pic)

Έσπερος Λαμίας: Ενίσχυση με Αλεξιάδη (pic)

aimilios alexiadis esperos lamias jpg

Παίκτης του Έσπερου Λαμίας ο Αιμίλιος Αλεξιάδης

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί στα επόμενα παιχνίδια ο Έσπερος Λαμίας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αιμίλιου Αλεξιάδη. Ο 23χρονος γκαρντ στάθηκε άτυχος την περσινή σεζόν και επιστρέφει στη δράση ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball) , ανακοινώσει την ένταξη του αθλητή Αιμίλιου Αλεξιάδη στην ομάδα μας.

Ο Αιμίλιος προερχόμενος από ένα βαρύ τραυματισμό κατά τον Μάρτιο του 2023,υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μετά από ένα μακρύ στάδιο αποθεραπείας και αποκατάστασης ,βρίσκεται στο στάδιο αρχικής αγωνιστικής επανένταξης στις αγωνιστικές του δραστηριότητες. Αγωνίζεται στις θέσεις των guard, έχει γεννηθεί το έτος 2001 , έχει ύψος 1,91 και ανήκει στην νέα γενιά των ελπιδοφόρων αθλητών του basketball. Αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές στον ΑΣ Καρδίτσας, έως του τραυματισμού του.

Ο σύλλογός μας έχοντας την φιλοσοφία της ανάδειξης των νέων Ελλήνων αθλητών, τον απέκτησε κατά την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία της εξέλιξης του. Αιμίλιε σε καλώς ορίζουμε στην αθλητική μας οικογένεια ,σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα όνειρά σου και πάντα με υγεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Στο Final 4 ο Ηρακλής

Στο Final Four της Elite League, ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής επικράτησε της  Μεγαρίδος με 72-63 σ…