Κεντρική Γυναίκες Χατζηδάκη: «Υπάρχουν γερές βάσεις στο Μοσχάτο»

Χατζηδάκη: «Υπάρχουν γερές βάσεις στο Μοσχάτο»

xatzidaki jpg

Στις βάσεις που υπάρχουν στο Μοσχάτο, στάθηκε η Κατερίνα Χατζηδάκη.

Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Γυναικών. Η ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του θεσμού είναι οι Εσπερίδες Καλλιθέας.

Η τεχνικός της ομάδας  του Μοσχάτου στις δηλώσεις της μοίρασε συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την την προσπάθεια, τονίζοντας πως η ομάδα της έχει τις βάσεις και πατάει γερά.

Όσα δήλωσε η τεχνικός της Ελευθερίας Μοσχάτου:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και να την συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνει. Νομίζω ότι η αλλαγή του συστήματος και η διεξαγωγή του τελικού την ίδια μέρα με τον αντίστοιχο των ανδρών είναι πολύ σημαντική για την προβολή του γυναικείου μπάσκετ.

Το γεγονός ότι η Ελευθερία Μοσχάτου είναι για τρίτη χρονιά στην ημιτελική φάση δείχνει ότι υπάρχουν γερές βάσεις και οφείλεται στη δουλειά και το μεράκι των ανθρώπων που “τρέχουν” την ομάδα με υπερπροσπάθεια και θυσίες. Επίσης, το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στον έναν από τους δύο βασικούς στόχους που είχαμε από την αρχή της χρονιάς, ο πρώτος ήταν η συμμετοχή στο Eurocup, δείχνει ότι η ομάδα “πατάει” γερά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…