Κεντρική Basket League Team Walkup – Team Sloukas 177-165

Team Walkup – Team Sloukas 177-165

all star game 2 jpg

Εντυπωσιακό θέαμα στο All Star Game με την ομάδα του Ουόκαπ να παίρνει τη νίκη

H Team Walkup ήταν η μεγάλη νικήτρια στο All Star Game 2023, καθώς επικράτησε της Team Sloukas με 177-165. Οι παίκτες και των δύο ομάδων πρόσθεσαν εκπληκτικό θέαμα και ξεσήκωσαν τον κόσμο, που γέμισε το κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης». Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάνανν με 27 πόντους, ενώ στην αντίπερα ξεχώρισε ο Καπενγκέλε με 28!

Οι παίκτες των δύο ομάδων από το πρώτο δεκάλεπτο πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και έκαναν εντυπωσιακές ενέργιεες, που ξεσήκωσαν τον κόσμο που γέμισε το κλειστό. Όπως ήταν φυσικό, το σκορ ήταν αρκετά υψηλό με την ομάδα του Ουόκαπ να έχει από την αρχή τα ηνία έχοντας πρωταγωνιστές Κάνααν (8 πόντοι) και Κουζμίνσκας (7 πόντοι). To παιχνίδι ήταν… ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ (42-36).

all star game 2 jpg webp

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στη δεύτερη περίοδο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε να καρφώνει και οδήγησε την Team Sloukas στην ανατροπή (58-59). Ο Γκάλινατ πήρε την σκυτάλη και οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με πέντε πόντους (75-80).

Πριν τον αγώνα, αλλά και στο ημίχρονο έγιναν οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι παίκτες είχαν τον δικό τους άτυπο διαγωνισμό. Το θέαμα ήταν πραγματικά απολαυστικό. Τα καρφώματα και τα τρίποντα έπεφταν βροχή, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο (130-133).

all star game 3 jpg webp

Ο Κάνααν συνέχισε να βομβαρδίζει και στο τέταρτο δεκάλεπτο και έδωσε εν τέλει τη νίκη στην ομάδα του Ουόκαπ (177-165). Βέβαια, αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Μπόγρη. Ο Έλληνας σέντερ πρόσφερε θέαμα, «έπαιζε» με τον κόσμο και γνώρισε την αποθέωση από όλο το γήπεδο.

Τα δεκάλεπτα: 42-36, 75-80, 130-133, 177-165

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Κλήθηκαν σε απολογία Πανιώνιος και Ηρακλής

Στη ΔΕΑΒ κλήθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας μετά τα επεισόδ…