Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA

Τα αποτελέσματα του NBA

Στεφ Κάρι Ουόριορς - Κλίπερς NBA

Τι έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA

Ήττα- σοκ για τους Μπακς στο Σικάγο από τους Μπουλς στην παράταση. Με τρίποντο του Άλεξ Καρούζο στην εκπνοή το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με τους Μπουλς οι οποίοι έπαιζαν χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες τον Λαβίν και τον Ντερόζαν, να κερδίζουν το ματς στις λεπτομέρειες. Από τη μεριά των ‘’ελαφιών’’ ο Αντετοκούμπο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, όμως η αστοχία των Λίλαρντ και Μίντλετον κόστισε στην ομάδα του Μιλγουόκι.

Ματσάρα στο Μαϊάμι ανάμεσα σε Χιτ και Πέισερς με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, που διανύει μια εξαιρετική χρονιά, να είναι και σήμερα μαγικός με 44 πόντους και 10 ασσίστ. Η εμφάνιση του Αμερικανού δεν ήταν αρκετή, καθώς η ομάδα του Τζίμυ Μπάτλερ πήρε τη νίκη με τον ίδιο να σημειώνει 36 πόντους.

Με 33άρα του Σάι Γκίλγκιους Αλεξάντερ οι Θάντερ πάτησαν γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν μια άνετη επικράτηση απέναντι στους Λέικερς. Από τους “λιμνάνθρωπους” τα Double-Double των Ντέιβις και Λεμπρόν δεν ήταν αρκετά. Στο ντέρμπι της βραδιάς με πρωταγωνιστές τους Κάρι και Τόμπσον οι Γκόλντεν Στεϊτ Οουόριορς πήραν τη νίκη απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Από πλευράς Κλίπερς κορυφαίος ήταν ο Καουάι Λέοναρντ με 23 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κάβαλιερς – Μπλέιζερς 95 – 103
Νετς – Χόρνετς 128 – 129
Χιτ – Πέισερς 142 – 132
Νικς – Πίστονς 118 – 112
Μπουλς – Μπακς 120 – 113 (106- 106 κ.α)
Τίμπεργουλβς – Τζαζ 101 – 90
Θάντερ – Λέικερς 133 – 110
Σπερς – Χοκς 135 – 137
Ουόριος – Κλίπερς 120 – 114

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…