Κεντρική Basket League Αγώνες Περιστέρι – Απόλλων Πάτρας 90-57

Περιστέρι – Απόλλων Πάτρας 90-57

ragland jpg

Έπαιξε όσο χρειάστηκε και… καθάρισε

Το Περιστέρι δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στον ελλιπή και προβληματικό Απόλλωνα Πάτρας, φτάνοντας εύκολα στη νίκη (90-57), επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το Περιστέρι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, που παρατάχθηκε στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» χωρίς τους Τι Τζέι Σταρκς, Χρήστο Σαλούστρο και Ντιλέινι Μπλέιλοκ.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πάτησε γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο, έφερε πλήρως στα μέτρα του την αναμέτρηση στην τρίτη περίοδο, με την διαφορά να ξεπερνάει ακόμα και τους 20 πόντους (66-40, 27′), με τον Απόλλλωνα να μην μπορεί να ακολουθήσει το τέμπο των παικτών του Περιστερίου, που κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με περίπατο. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, με τον Χαντς να εκτοξεύει τη διαφορά στους 31 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (73-42).

Οι Πατρινοί δεν είχαν ρυθμό, δεν είχαν λύσεις και δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το τέμπο των παικτών του Σπανούλη, με τον Έλληνα κόουτς να μοιράζει το χρόνο στους παίκτες του, να ξεκουράζει βασικά κομμάτια του ροτέισιον ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης, κόντρα στη Λε Μάν και να μένει ικανοποιημένος από την συνολική προσπάθεια.

Ο Κένι Ουίλιαμς με 17 πόντους και 7/11 σουτ ήταν το πρώτο βιολί του Περιστερίου, με τον Τζο Ράγκλαντ να ακολουθεί με 10 πόντους και 6 ασίστ, ενώ 8 πόντους και 5 ασίστ πρόσθεσε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ. Για τον Απόλλωνα Πάτρας, που ήταν απογοητευτικός σε ακόμα ένα παιχνίδι στην Stoiximan Basket League o Τσαντ Μπράουν μέτρησε 9 πόντους και 4 ριμπάουντ, με τον Ρασάντ Βον να προσθέτει 7 πόντους, ενώ 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ είχε ο Βασίλης Μουράτος.

Το Περιστέρι με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στο 5-4, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που η κατηφόρα του Απόλλωνα Πάτρας συνεχίζεται, με το ρεκόρ των «μελανόλευκων» να φτάνει στο 1-8, με το πέρας 9 αγωνιστικών στην Stoiximan Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 44-34, 73-42, 90-57.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • Μονακό - Φενέρμπαχτσε

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

    Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Σπουδαίες νίκες για Προμηθέα και Αχαγιά. Δείτε τα αποτελέσματα των play off στον πρώτο όμι…