Κεντρική Β' Εθνική Πανελλήνιος: Πήρε Ζαρμακούμη και Αρσενικό

Πανελλήνιος: Πήρε Ζαρμακούμη και Αρσενικό

zamakoupis arsenikos panellinios jpg

Δύο ακόμη κινήσεις από τον Πανελλήνιο

Ο Πανελλήνιος κινείται εντυπωσιακά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι «Ολυμπιονίκες» μετά το «μπαμ» με τον Φώτη Βασιλόπουλο, ολοκλήρωσαν ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Λευτέρη Ζαρμακούπη, όσο και αυτή του Δημήτρη Αρσενικού.

Ο Ζαρμακούπης φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Elite League και τον Πανερυθραϊκό, ενώ ο Αρσενικός ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα.

Η ανακοίνωση για Ζαρμακούπη:

«Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία της με τον 25χρ.1.92 Λευτέρη Ζαρμακούπη.Την φετινή περίοδο αγωνίζονταν στην Elite League με την ομάδα του Πανερυθραϊκού!!

Ο Λευτέρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Φιλαθλητικού, μετά δύο χρόνια με τον Ποσειδώνα Ψυχικού ,και με τον ΕΦΑΟΖ πανηγύρισε την άνοδο από Γ σε Β όπως επίσης και με τον Ερμή Σχηματαρίου από Β σε Α2.

Λευτέρη καλωσήρθες στην οικογένεια του Πανελληνίου και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για Αρσενικό:

«Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία της με τον 21 χρ.1.96 Δημήτρη Αρσενικό. ο Δημήτρης πριν λίγες ημέρες επαναπατρίστηκε γυρίζοντας από Αμερική από το κολλέγιο του Ρότσεστερ !!!

Ο Δημήτρης ξεκίνησε στις ακαδημίες του στον Προμηθέα Χαλανδρίου και εφηβικό ήταν στον Δούκα. Έπαιξε επίσης στην Κ.Α.Π. σε δύο φάσεις Νέα Ιωνία , Δούκα ,Ιωνικός Ν.Φ. ,και Νίκη Αμαρουσίου.

Δημήτρη καλοσώρισες στην οικογένεια του Πανελληνίου και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Στον Εθνικό Λιβαδειάς ο Βεργίνης

Ο Δημήτρης Βεργίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Λιβαδειάς Ο Δημήτρης Βεργίνης…