Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 91-84 (vid)

Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 91-84 (vid)

shields armani bayern jpg

Απίστευτα πράγματα στη Γερμανία, με την Μπάγερν να παίρνει τη νίκη

Ύστερα από ένα απίστευτο παιχνίδι η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο με 91-84. Οι Γερμανοί με δύο μεγάλα τρίποντα στο τελευταίο λεπτό έστειλαν το ματς στην παράταση κι εκεί ο απίστευτος Έντουαρντς «καθάρισε» τη μπουγάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε όργια στο παιχνίδι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Αρμάνι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση (3-8), αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τους γηπεδούχους (8-8). Οι Ιταλοί ανέκτησαν το χαμένο τους προβάδισμα, με τον Νικολό Μέλι να πετυχαίνει συνεχόμενους πόντους (11-18). Όπως και την πρώτη φορά έτσι και τώρα δεν κατάφεραν να κρατήσουν τα ηνία. Η Μπάγερν ισορρόπησε άμεσα την κατάσταση και πλησίασε και πάλι σε απόσταση αναπνοής (22-25).

Η Αρμάνι και στο δεύτερο δεκάλεπτο έδειξε να είναι καλύτερη και δεν άφηνε την Μπάγερν να πλησιάσει στο σκορ (29-37). Αυτό άλλαξε στα τελευταία τέσσερα λεπτά του ημιχρόνου. Οι Ιταλοί έβγαλαν πάλι τις παθογένειες τους στο παρκέ και από το +8 βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ. Ο Ιμπάκα βγήκε μπροστά, έφτασε τους 12 πόντους και έδωσε προβάδισμα 5 πόντων στην ομάδα του για πρώτη φορά (44-39).

Τη σκυτάλη πήρε ο εξαιρετικός σήμερα Έντουαρντς, ο οποίος σημείωσε διαδοχικά καλάθια, έφτασε τους 15 πόντους και διατήρησε τη διαφορά που έχτισε η Μπάγερν (55-50). Η Αρμάνι δεν τα παράτησε και επέστρεψε για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκη. Η ιταλική ομάδα με ένα εξαιρετικό διάστημα στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά πέρασαν και μπροστά (61-65).

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στα τελευταία λεπτά και εναλλάσσονταν στην κεφαλή του σκορ (68-71). H Αρμάνι βρήκε μεγάλα σουτ και κατάφεραν να χτίσουν σημαντική διαφορά (70-76). Η Μπάγερν απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Με δύο απίστευτα τρίποντα από τους Έντουαρντς και Ιμπάκα κατάφερε να στείλει στην παράταση το ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο (76-76).

Το κρεσέντο των τριπόντων συνεχίστηκε και στο έξτρα πεντάλεπτο. Ο Κάρσεν Έντουαρντς είχε πάρει «φωτιά» (28 πόντοι) και έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν (85-82). Οι Γερμανοί άντεξαν και με τον Αμερικανό γκαρντ να συνεχίζει τα όργια κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 91-84.

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 44-39, 55-52, 76-76, 91-84

Δείτε εδώ τo στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

«Χρυσώνει» τον Χεζόνια η Μπαρτσελόνα

Γερό μπάσιμο της Μπαρτσελόνα στη διεκδίκηση του Μάριο Χεζόνια. Ο Μάριο Χεζόνια φέρεται να …