Κεντρική Elite League Μίλωνας: Ανακοίνωσε τον Γάιο Σκορδίλη (pic)

Μίλωνας: Ανακοίνωσε τον Γάιο Σκορδίλη (pic)

gaios skordilis milonas jpg

Παίκτης του Μίλωνα ο Γάιος Σκορδίλης

Ο Μίλωνας προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση μετά από αυτή του ΜακΚίσικ. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη. Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πάτρας, επιστρέφει στην Elite League για να αποτελέσει την κολόνα του Μίλωνα.

Αναλυτικά:

«Γάιος Σκορδίλης στον Μίλωνα

Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γάιο Σκορδίλη ο οποίος θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν.

Ένας αθλητής με σημαντική πορεία και παραστάσεις, ο Γάιος Σκορδίλης αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πάτρας και στο Πρωτάθλημα της Basket League.

Γεννήθηκε το 1987 και έχει ύψος 2,08.

Έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Άρη, Ίκαρο Καλλιθέας, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Φάρο Κερατσινίου, Περιστέρι, Grindvik και Απόλλων Πάτρας.

Επιπλέον έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό καθώς και το Πρωτάθλημα της Α2 με το Περιστέρι.

Γάιε καλωσόρισες στην αθλητική οικογένεια του Μίλωνα!

Ο Γάιος Σκορδίλης δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Μίλωνα, μιας ιστορικής ομάδας. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε ένα σωματείο με υποδειγματική οργάνωση, που στελεχώνεται σε όλα τα επίπεδα από επαγγελματίες και φυσικά με έναν εκ των καλύτερων Ελλήνων προπονητών όπως ο coach Καραγιάννης. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ την συνεχώς ανοδική πορεία που κάνει ο Μίλωνας και έρχομαι για να βοηθήσω να ζήσουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Σίγουρα το πρωτάθλημα της Elite League είναι τρομερά ανταγωνιστικό και στον Μίλωνα τα τελευταία χρόνια καλλιεργείται μια νοοτροπία νικητή”».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…