Κεντρική Basket League Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 85-74

Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 85-74

Μαρούσι Basket League

Το Μαρούσι επικράτησε εντός έδρας του Κολοσσού Ρόδου

Το Μαρούσι πήρε μια σημαντική νίκη, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Κολοσσού Ρόδου με 85-74. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο τους και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Γιαννόπουλος και Μπρίσκοου ξεχώρισαν για τους νικητές.

Ο Κολοσσός Ρόδου ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και προηγήθηκε με 10-4. Το Μαρούσι μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα ισορρόπησε το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε ισόπαλο (16-16).

Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα άλλαξε. Το Μαρούσι σταδιακά ανέβασε την απόδοση του και έχτισε και διάφορα (26-20). Το σερί των γηπεδούχων συνεχίστηκε και για πρώτη φορά προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά (34-20). Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήγε με διαφορά ασφαλείας (43-25).

Στο δεύτερο μέρος ο Κολοσσός προσπάθησε να ξανά μπει στο παιχνίδι. Η άμυνα των γηπεδούχων ήταν κακή και δέχθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο 27 πόντους! Οι Νησιώτες, όμως, παρότι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί δεν κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά κάτω των δέκα (64-52). Ο Γιαννόπουλος ήταν ο δήμιος της ομάδας της Ρόδου και με 25 πόντους κράτησε το προβάδισμα του Αμαρουσίου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι.

Το Μαρούσι άντεξε στην πίεση του Κολοσσού Ρόδου και πήρε τη νίκη με 85-74.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 43-25, 64-52, 85-74

Δειτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…