Κεντρική Basket League Μαρούσι Μαρούσι: «Κάνε το αδύνατο – δυνατό» (pics)

Μαρούσι: «Κάνε το αδύνατο – δυνατό» (pics)

Μαρούσι

Το Μαρούσι τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας την Κυριακή 03/12.

Την Κυριακή, το Μαρούσι υποδέχθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Άρη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Η 3η Δεκέμβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και ο ΓΣ Αμαρουσίου, μαζί με την ΚΑΕ αφιέρωσαν αυτό τον αγώνα στους ωφελούμενους του συλλόγου Αμεα ΜΑΝΑ, του συλλόγου «Φίλοι της Θένιας» και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Άτομα από τους συλλόγους βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολούθησαν τον αγώνα και γνώρισαν τους παίκτες του Αμαρουσίου και του Άρη. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των παικτών των δύο ομάδων τα παιδιά από τους συλλόγους που βρέθηκαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, συμμετείχαν με τον τρόπο τους στο τελετουργικό κάνοντας «Hi 5» με τους αθλητές.

Από πλευράς Αμαρουσίου, ο πρόεδρος του ΓΣΑ Χρήστος Γεωργουσόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΓΣΑ Βασίλης Μόζερας και ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών-Τμημάτων Υποδομής Γιώργος Κατσαρέλιας φρόντισαν για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης, σε άριστη συνεργασία με τις Όλγα Κολοτρώνη και Ειρήνη Χαϊδή.

Μαρούσι

Μαρούσι

Μαρούσι

Μαρούσι

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Μαρούσι

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Μαρούσι 93-87

Ο Ολυμπιακός τη νίκη, το Μαρούσι τις εντυπώσεις Ο Ολυμπιακος συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσ…