Κεντρική Ψαγμένα Λαύριο – Ολυμπιακός 54-96

Λαύριο – Ολυμπιακός 54-96

walkup jpg

Ερυθρόλευκος… περίπατος πριν από την «διαβολοβδομάδα»

Ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι όσο χρειάστηκε κόντρα στο Λαύριο και χωρίς να κινδυνεύσει έφτασε άνετα στη νίκη (96-54), δείχνοντας πανέτοιμος για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Σκορ και θέαμα από τον Ολυμπιακό στο Λαύριο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είδε τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προηγούνται ακόμα και με 9 πόντους (19-10, 7′), όμως όταν πάτησαν γκάζι τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Οι ερυθρόλευκοι έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό, έφεραν τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα και στο τέλος του 40λεπτου πανηγύρισαν μια άνετη νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Πειραιώτες ανέβηκαν στο 8-1, την ώρα που το Λαύριο γνώρισε πέμπτη διαδοχική ήττα και υποχώρησε στο 3-6, με το πέρας 9 αγωνιστικών στην Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ στο κλειστό του Λαυρίου και η διαφορά ξεπέρασε ακόμα και τους 30 πόντους (31-62, 25′), με τον Μιλουτίνοφ να εκμεταλλεύεται τις πάσες των συμπαικτών του, με τη διαφορά να αυξάνεται συνεχώς. Το Λαύριο δεν μπορούσε να πλησιάσει σε κανένα σημείο του αγώνα, με την επικράτηση των Πειραιωτών να είναι καθολική και πολύ εύκολη, όπως εξελίχθηκε το 40λεπτο.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις με 16 πόντους, 7/9 σουτ και 5 ριμπάουντ ήταν το πρώτο βιολί του Ολυμπιακού με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να προσθέτει 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο μέτρησε ο Μιχάλης Λούντζης, με τον Μπαρτζώκα να μοιράζει τον χρόνο στους παίκτες του.

Από πλευράς Λαυρίου, ο Καλίντ Μουρ μέτρησε 12 πόντους και 3 κλεψίματα, με τον Σκάιλερ Φλάτεν να κάνει ντεμπούτο και να έχει 12 πόντυος, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ 18 πόντους και 5 ασίστ μέτρησε ο Ντάβιντ ΝτεΤζούλιους.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν δια ζώσης τόσο ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, όσο και ο Φιλίπ Πετρούσεφ, που αναμένεται να μπουν άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέχεια της σεζόν, γεμίζοντας το «ερυθρόλευκο» οπλοστάσιο ακόμα περισσότερο.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 25-50, 36-75, 54-96.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • Μονακό - Φενέρμπαχτσε

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

    Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Σπουδαίες νίκες για Προμηθέα και Αχαγιά. Δείτε τα αποτελέσματα των play off στον πρώτο όμι…