Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κάτας: «Ο τραυματισμός του Μπάλντγουιν δεν είναι όσο σοβαρός όσο φαινόταν»

Κάτας: «Ο τραυματισμός του Μπάλντγουιν δεν είναι όσο σοβαρός όσο φαινόταν»

Όντετ Κάτας

Ο Όντετ Κάτας δηλώνει ευγνώμων για την περίπτωση Μπάλντγουιν.

Ο τραυματισμός του Ουέιντ Μπάλντγουιν είχε σκορπίσει ανησυχία στη Μακάμπι, ο Όντετ Κάτας όμως ήρθε να καθησυχάσει τον κόσμο και να μεταφέρει τα ευχάριστα. Ο προπονητής της Μακάμπι σε δηλώσεις του ανέφερε πως η κατάσταση του Αμερικανού δεν είναι τόσο σοβαρή όσο φάνηκε στην αρχή και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του γι’ αυτή την εξέλιξη.

Η Μακάμπι την Πέμπτη (28/12, 20:00) θα αντιμετωπίσει στη Λιθουανία τη Ζαλγκίρις, και μεταξύ άλλων πρέπει να διαχειριστεί και το θέμα που έχει προκύψει με τους ξένους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όντετ Κάτας:
«Μπορώ να το δω μόνο επαγγελματικά και όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ιδανικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θεωρεί καλό το να συναντιέται η ομάδα την ημέρα πριν του αγώνα. Πραγματικά ελπίζω ότι θα ξέρουμε πως να πάρουμε τα περισσότερα από αυτά που μπορούμε και ότι η κατάσταση εκτός παρκέ θα αλλάξει όσο γίνεται γρηγορότερα.
Ο τραυματισμός του Μπάλντγουιν δεν είναι όσο σοβαρός όσο φαινόταν, αλλά δεν έχω ιδέα τί σημαίνει αυτό για την Πέμπτη. Δεν έχουμε προπόνηση ώστε να το τεστάρουμε, θα δούμε πριν την αναμέτρηση. Είμαι ευγνώμων που δεν είναι τόσο σοβαρός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη»

Ως τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρ…