Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «Να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας»

Καστρίτης: «Να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας»

Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης ζητά συνέπεια και σκληράδα στην άμυνα.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (27/12, 20:00) τη Σλασκ στο «Nick Galis Hall». Η προετοιμασία της ομάδας γι’ αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σήμερα με μία επιστροφή και μία απουσία. Ο Ίσμαελ Σανόγκο επιστρέφει στην αγωνιστική δραστηριότητα, αντίθετα με τον Δημήτρη Κατσίβελη ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες.

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης μιλώντας γι’ αυτό το ματς τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συνεπείς στην προσπάθειά τους και να είναι σκληροί στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:
«Ο Ίσμαελ επιστρέφει σε αντίθεση με τον Δημήτρη ο οποίος δεν θα είναι μαζί μας σε αυτό το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θέλουμε να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας. Αντιμετωπίζουμε την Σλασκ η οποία για τον πολύ κόσμο είναι η τελευταία ομάδα στην βαθμολογία, εντούτοις είναι μια επικίνδυνη ομάδα με βελτιωμένη εικόνα στις τελευταίες 15-20 ημέρες και με μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Τουρκ. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και σκληροί στην άμυνα. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών μας με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπάρχουν, όπως κάθε φορά, μικροπροβλήματα τραυματισμών. Θα το κοιτάξουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε ποια παιδιά θα μπορούν να δώσουν το 100%. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις εμφανίσεις μας».

Για το ματς μίλησε και ο Ίσμαελ Σανόγκο:

«Νιώθω καλά. Μου έλειψε το παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα που ήμουν εκτός δράσης. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να το προσεγγίσουμε έτσι όπως κάνουμε κάθε αγώνα, μέσα από την άμυνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…