Κεντρική Γ' Εθνική ΚΑΟΚ: Νέος προπονητής ο Χατζηπανηγύρης (pic)

ΚΑΟΚ: Νέος προπονητής ο Χατζηπανηγύρης (pic)

nikos xatzipanigiris kaok jpg

Ο Χατζηπανηγύρης ανέλαβε τον ΚΑΟΚ

Ο ΚΑΟ Κορίνθου προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Χατζηπανηγύρη. Ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με το Πέρα.

Αναλυτικά:

«Ο έμπειρος και διακεκριμένος προπονητής Νίκος Χατζηπανηγύρης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο coach έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας την Τρίτη γνωρίζοντας μάλιστα την ίδια ημέρα και την ομάδα. Στόχος ; Η ταχύτερη ενσωμάτωση και βεβαίως το καλό αποτέλεσμα αφού ο χρόνος τρέχει και η ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας σε λιγότερα από 4 24ωρα.

Ο Νίκος Χατζηπανηγύρης ανήκει στους προπονητές που εργάζονται με συνέπεια και αφοσίωση , το βαρύ βιογραφικό του, οι επιτυχίες και η αναγνώριση που έχει στον μπασκετικό κόσμο το αποδεικνύουν, γι αυτό και η επίτευξη της συμφωνίας μαζί του αποτελεί για την διοίκηση της ομάδας εχέγγυο για την αλλαγή κλίματος, εικόνας και αποτελεσμάτων στις επόμενες αγωνιστικές.

Καλωσορίζουμε τον Coach Χατζηπανηγύρη στην Κόρινθο όντας σίγουροι για την καλή δουλειά που θα γίνει στην ομάδα, μια ομάδα που με σωστή καθοδήγηση μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκεί και η διοίκηση αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της Κορίνθου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…