Κεντρική Γ' Εθνική Ηλυσιακός: «Βόμβα» με Καράμπουλα (pic)

Ηλυσιακός: «Βόμβα» με Καράμπουλα (pic)

vaggelis karampoulas ilisiakos jpg

«Τάραξε» τα νερά της Γ’ Εθνικής ο Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός τα πηγαίνει περίφημα τη φετινή σεζόν και φρόντισε να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ενόψει του δεύτερου μισού της χρονιάς. Συγκεκριμένα, παίκτης της ομάδας με κάθε επισημότητα είναι ο Βαγγέλης Καράμπουλας, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στα παρκέ των Εθνικών Κατηγοριών.

Ο έμπειρος φόργουορντ αποφάσισε να αφήσει τον Έσπερο Λαμίας και την Elite League και θα ενισχύσει τον Ηλυσιακό, ο οποίος πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά:

«Πριν 6 μήνες περίπου.. αν κάποιος έλεγε πως τα Χριστούγεννα ..αυτή η ομαδα που ήταν στο χείλος της διάλυσης (αν όχι ήδη διαλυμένη ) θα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 7-1 νίκες θα τον πέρναγαν σίγουρα τρελο!! Όμως εμείς είχαμε δώσει όρκο καρδιάς…κόντρα σε όλους και όλα..να κάνουμε τα πάντα για να φτάσει ο ΗΛΥ εκεί που του αξίζει και ακόμα παραπάνω..!!Καποιοι μας πίστεψαν και παρέα φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα..!! Ευχαριστουμε ολόψυχα όλα τα παιδιά που μαζί σαν μια γροθιά…σαν μια οικογένεια παλέψαμε και παλεύουμε σκληρά..!! Κάτι καταφέραμε.. ο ΗΛΥ όμως είναι τεράστιος και του αξίζουν πολλά!! Στην οικογένεια μας και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για το καλύτερο δυνατόν έρχεται ένας παίχτης με ηθος και περγαμηνές.. με τεραστιες επιτυχίες στην καριέρα του…. Έρχεται να βοηθήσει με την μεγάλη του εμπειρία !! Δεν είναι ούτε για τα λίγα ούτε για τα μικρά ο ΗΛΥ μας..!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ MR.Ανοδο… Καλώς ήρθες Βαγγελη Καραμπουλα…!!

Ο Πρόεδρος του τμήματος μπασκετ

Ρουμελίωτης Νικόλαος…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…