Κεντρική NBA Η επιστροφή του Μπρόνι Τζέιμς

Η επιστροφή του Μπρόνι Τζέιμς

Μπρόνι Τζέιμς

Ο γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε ντεμπούτο στο NCAA.

Εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για την οικογένεια Τζέιμς, αυτό που μας πέρασε. Ο μπάμπάς ΛεΜπρον κατέκτησε με τους Λέικερς τον τίτλο του πρώτου In-Season Tournament στην ιστορία του NBA, και ο γιος Μπρόνι επέστρεψε στα παρκέ μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Μπρόνι, έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα του USC Troyans. Ο 19χρονος γκαρντ αγωνίστηκε 16 λεπτά, και είχε 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, με την ομάδα του να μην μπορεί να φτάσει στη νίκη. Ηττήθηκε με 84-79 από το Long Beach State.

Ο «Βασιλιάς» παρακολούθησε τον Μπρόνι από τις court seats, θυμίζουμε πως έχει αφιερώσει στον γιο του την 21η σεζόν του στο ΝΒΑ, ενώ αμέσως μετά έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα.

«Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ήταν σήμερα για μένα! Είμαι κυριολεκτικά εξουθενωμένος και το μόνο που μπορώ να πω είναι: Μπρόνι είσαι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!! Άσε τις νίκες και τις ήττες. Κέρδισες τον απόλυτο στόχο/πρωτάθλημα και αυτό είναι η ΖΩΗ!!! Περήφανος για σένα παιδί μου και σήμερα μου έδωσες περισσότερη ζωή! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 (@kingjames)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …