Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Φινάλε στους ομίλους του BCL – «Παίζουν» για το πλασάρισμα Προμηθέας και ΠΑΟΚ

Φινάλε στους ομίλους του BCL – «Παίζουν» για το πλασάρισμα Προμηθέας και ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, Basket League

Για το τελικό τους πλασάρισμα ΠΑΟΚ και Προμηθέας.

Ολοκληρώνεται μέσα στην εβδομάδα η πρώτη φάση των ομίλων του Basketball Champions League με τις δύο από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν να αγωνίζονται για το τελικό τους πλασάρισμα.

Την Τετάρτη (20/12, 21:300 η αήττητη ΑΕΚ φιλοξενείται στη Γερμανία από τη Λούντβιχσμπουρχ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου τους και ταυτόχρονα την παρουσία τους στη δεύτερη φάση των ομίλων.

Το Περιστέρι υποδέχεται την Τρίτη (19/12, 21:30) την ισπανική Μάλαγα, με τους «κυανοκίτρινους» να είναι δεδομένα τρίτοι στον όμιλό τους και να περιμένουν τον αντίπαλό τους στο τουρνουά play-in όπου και θα αγωνιστούν με μειονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Περιστερίου θα βρει απέναντί της είτε τη Ρίτας Βίλνιους είτε τον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας θα αγωνιστεί την Τρίτη (19/12, 19:30) στην έδρα της Οπάβα, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στο play in. Οι Πατρινοί αν ηττηθούν θα είναι τρίτοι. Για να βρεθούν στη δεύτερη θέση (και εν συνεχεία να παίξουν με το Περιστέρι bwin) πρέπει να νικήσουν την Οπάβα και ταυτόχρονα η Ρίτας να χάσει από τη Ντιζόν, ενώ παράλληλα ο Προμηθέας πρέπει να ολοκληρώσει τον όμιλο με μεγαλύτερη συνολική διαφορά πόντων σε σχέση με τους Λιθουανούς (αυτή τη στιγμή: Ρίτας +52, Προμηθέας + 38).

Τέλος, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Τετάρτη (20/12, 19:30) την τουρκική Γαλατασαράι και κρατά τελικό πλασάρισμα εν όψει play-in στα δικά του χέρια. Ο ΠAOK mateco θα τερματίσει δεύτερος αν νικήσει τη Γαλατασαράι ή χάσει με διαφορά μέχρι 10 πόντους. Αντίθετα, θα τερματίσει τρίτος, αν χάσει από την Γαλατασαράι με διαφορά 11 ή περισσότερων πόντων.

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • IMG 5792

    Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

    Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Τενερίφη – Μάλαγα 75-80

Η Μάλαγα κατέκτησε το BCL Η Μάλαγα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Basketball Champ…