Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έξαλλος ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου (vid)

Έξαλλος ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου (vid)

Εργκίν Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, μίλησε για μαλ@@@ιες

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την σαφώς ανώτερη Ρεάλ για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, άλλο ήταν το θέμα που θέλησε αρχικά να σχολιάσει ο Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε νωρίτερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σε μία δήλωση που φέρεται ότι έκανε.

Σε ερώτημα που του έγινε από τον Ερντογάν για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής ανέφερε και στη συνέχεια έγινε αναπαραγωγή, πως ο Αταμάν απάντησε: “Για να νικήσει ο Παναθηναϊκός τη Φενέρμπαχτσε”, θέλοντας να κάνει χιούμορ καθώς ο Τούρκος πρόεδρος είναι φίλαθλος της Φενέρ.

Ο Αταμάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης διέψευσε αυτό τον διάλογο, λέγοντας πως όποιος το είπε, είπε μαλ@@@ιες και πως είναι διατεθειμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Όπως θα γνωρίζετε σήμερα επισκέφθηκα τον πρόεδρο Ερντογάν μετά τη συνάντησή του με τον κύριο Μητσοτάκη. Τον επισκέφθηκα στην πρεσβεία της Τουρκίας και μείναμε και μιλήσαμε μισή ώρα. Κάποιος στην Ελλάδα, κάποιος από τους φίλους σας, είπε μαλ@@@ιες.

Ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και ότι του απάντησα ότι ήρθα για να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Είναι τελείως μαλ@@@ιες. Εντάξει; Μιλήσαμε για τη φιλία μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων, μιλήσαμε για την αθλητική κουλτούρα στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δεν είπαμε καμία λέξη για τη Φενέρμπαχτσε. Και οποιος το έγραψε θα πάω στο δικαστήριο για αυτούς. Είναι εντελώς μαλ@@@ιες. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι σημαντικό για εμένα».

Στο βίντεο δείτε το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

A1 Γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για το πρωτάθλημα

Σήμερα η τελευταία πράξη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα κριθεί …